Μενού
Cash or Trash: Φοίβος Στρουγγάρης
Cash or Trash: Φοίβος Στρουγγάρης | Star
  • Α-
  • Α+

Ο Φοίβος Στρουγγάρης είναι ένας από τους buyers του «Cash or Trash» και μάλιστα, όπως έχει δηλώσει στο «Breakfast@Star» πρόκειται για μια εκπομπή με «τρομερό παρασκήνιο. Έξι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, κάνουν ξαφνικά παρέα», δήλωσε ο buyer.

«Φίλοι μου γνώριζαν τη διαδρομή μου. Με πρότειναν για το Cash or Trash», είχε πει, εξηγώντας το πώς βρέθηκε στην εκπομπή του Star. 

Μάλιστα, σε άλλη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ο Φοίβος Στρουγγάρης είχε εξηγήσει τη σχέση του με τα έργα τέχνης λέγοντας: 

«Είμαι δικηγόρος και ειδικεύομαι στις περιπτώσεις που αφορούν στις απάτες των έργων τέχνης. Μου είπαν ότι υπάρχει μια θέση στο «Cash or Trash» να πάω και πήγα. Ως δικηγόροι στο γραφείο ασχολούμαστε με το αστικό, αλλά όταν έχεις ένα μεράκι, σε οδηγεί κάπου".

Ποιος είναι ο Φοίβος Στρουγγάρης

Ο Φοίβος Στρουγγάρης είναι τρίτης γενιάς δικηγόρος, με πρώτο δικηγόρο τον παππού Στρουγγάρη  το 1931.

Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει πιλότος, αλλά επειδή ο πατέρας του τον έπαιρνε μαζί του μέσα στις δικαστικές αίθουσες σιγά σιγά του μπήκε το μικρόβιο επειδή αυτό που παρακολουθούσε ως θεατής ήθελε να το ζήσει πιο ενεργά. Έτσι τελικά τον κέρδισε η Νομική. 

«Μου αρέσει το δικαστήριο, είναι σαν θεατρική παράσταση», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Η μεγάλη αγάπη για τα παλιά αντικείμενα 

Όσον αφορά την παρουσία του στο «Cash or Trash» μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί αφού ο Φοίβος Στρουγγάρης έχει μεγάλη αγάπη για τα παλιά αντικείμενα. 

«Η αγάπη μου για τα παλιά αντικείμενα ξεκίνησε επειδή μεγάλωσα με αυτά. Οι πρώτες μου αγορές ήταν ασυνήθιστα σουβενίρ από το εξωτερικό», έχει δηλώσει, εξηγώντας ότι «έχω ταξιδέψει πολύ. Έτσι κατάλαβα την αξία που μπορεί να έχει ένα μικρό αντικείμενο».  

Για τη συμμετοχή του στο «Cash or Trash» δεν έχει κρύψει ότι έχει «την αίσθηση ότι κάποιοι μπλοφάρουν, άλλοι βρήκαν τυχαία ένα αντικείμενο και ήρθαν να το εκτιμήσει ο Θάνος. Έχω πάρει λίγα αντικείμενα και καλά. Εκείνη τη στιγμή μου βγαίνει το καλλιτεχνικό του συλλέκτη. Σε πέντε λεπτά καλούμαστε να δω αν το θέλουμε ή δεν το θέλουμε. Έχω καταλήξει να αγοράζω τα λίγα και καλά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA