Μενού
Δημήτρης Σκουλός, Σοφία Χατζηπαντελή, Στέλιος Κουδουνάρης στο «My Style Rocks»
Δημήτρης Σκουλός, Σοφία Χατζηπαντελή, Στέλιος Κουδουνάρης στο «My Style Rocks» | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καραβάτου παραμένει στην παρουσίαση όπως και οι Κουδουνάρης – Σκουλός στην επιτροπή αν και για τον δεύτερο εμφανίστηκε ξαφνικά ένα μικρό ερωτηματικό. 

Οι πιθανότητες βέβαια να παραμείνει είναι συντριπτικά υπέρ του καταξιωμένου φωτογράφου. 

Φαβορί για την προσθήκη στην ομάδα της επιτροπής παραμένει η Έβελιν Καζαντζόγλου ωστόσο τα τελευταία 24ωρα έχει επανέλθει και το σενάριο επιστροφής του Λάκη Γαβαλά στο παιχνίδι μόδας. 

Είτε με μόνιμη παρουσία είτε ως γκεστ σε εβδομαδιαία βάση και για την ακρίβεια τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. 

Ο νέος κύκλος του «My Style Rocks» θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο και στη συνέχεια θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ ΣΚΑΪ - Acun Medya εάν το κανάλι θα συνεχίσει να διατηρεί τα δικαιώματα του παιχνιδιού μόδας και μάλιστα ως εσωτερική παραγωγή όπως προβλέπει η υφιστάμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Νέο σκηνικό στο πρωινό του Open για το Σαββατοκύριακο

Ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό διαμορφώνεται πλέον για το υπό σχεδιασμό ψυχαγωγικό πρωινό μαγκαζίνο του Open τα Σαββατοκύριακα το οποίο επ’ άξια έχει πάρει τον τίτλο «πρόγραμμα – γεφύρι της Άρτας» τη φετινή σεζόν. 

Από το αρχικό σχήμα που ακουγόταν μετά το καλοκαίρι φαίνεται πως επιβιώνει μόνο η Μαριάντα Πιερίδη. Η Φελίσια Τσαλαπάτη δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες πρόταση για δοκιμαστικό από το «I Love Sou Kou» της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 το οποίο ξεκινά τη νέα χρονιά με την Αθηνά Αφαλίδου (ήδη συνεργάτιδα της εκπομπής) ως αντικαταστάτρια της Τζο Κουτσοκώστα όμως αυτό στην πορεία μπορεί να αλλάξει. 

Στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Open ακούγονται τώρα τα ονόματα της Ελίνας Παπίλα αλλά και της Έλενας Χριστοπούλου. 

Όσον αφορά στην πρώτη το όνομά της είχε ακουστεί και το καλοκαίρι στο Open μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1. Για την Έλενα Χριστοπούλου τα πράγματα φαίνεται πως είναι πιο σύνθετα καθώς εάν το «GNTM» πάρει οριστικά πράσινο φως τη νέα σεζόν στο STAR θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα επιστρέψει εκεί η μάνατζερ ως κριτής καθώς κεντρική παρουσιάστρια και κριτής στο project θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Παρά το γεγονός ότι αρχίζει να στήνεται ένα πλατό στις εγκαταστάσεις του Open στην Παιανία για μια καινούργια ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα αυτό δεν είναι τελικά βέβαιο πως θα υλοποιηθεί νέα εκπομπή. 

Ένα άλλο σενάριο θέλει τον Νάσο Γουμενίδη να μετακινείται τελικά στην πρωινή ζώνη 10.00 – 13.00 του καναλιού απελευθερώνοντας τη μεσημεριανή ζώνη στην οποία θα πάρει εκπομπή στη συνέχεια η Σοφία Αλιμπέρτη. 

Σε κάθε περίπτωση το πρώτο πρότζεκτ που θα λανσαριστεί στο κανάλι της Παιανίας για τη νέα χρονιά δεν είναι άλλο από το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι της Αννίτας Πάνια με προσωρινό τίτλο «Rolling in It» το οποίο θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Εύα Αντωνοπούλου.

Οι μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του Open αναμένονται από το καλοκαίρι του 2024 και μετά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA