Μενού
zeta-makrypoylia
Ζέτα Μακρυπούλια | Instagram @zeta_makripoulia_official
  • Α-
  • Α+

Στην απογευματινή ζώνη μεταφέρθηκε η «μάχη» της τηλεθέασης την ώρα που στα πρωινά συνεχίζονται τα σκαμπανεβάσματα και μάλιστα με έντονες διακυμάνσεις. Όπως ήταν φυσικό η είσοδος των παιχνιδιών στα προγράμματα των Mega, ΑΝΤ1 και Alpha άσκησαν μεγάλη πίεση στα προγράμματα αυτής της τυπολογίας που ήδη «τρέχουν» στον «αέρα» του ΣΚΑΪ.

Στον ΑΝΤ1 καλά αλλά χωρίς τις επιδόσεις της προηγούμενης σεζόν ξεκίνησε η Ζέτα Μακρυπούλια. Το «Rouk Zouk» τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου πρώτη μέρα μετάδοσής του σημείωσε 13,9% στο σύνολο και 14,9% στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Αντίθετα το «5Χ5» με παρουσιαστή τον Θάνο Κιούση σημείωσε χαμηλή πτήση στην πρώτη μέρα μετάδοσής του με 10,1% στο σύνολο και 11,3% στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Πολλές καλή επίδοση για το «The Chase» του Mega με τη Μαρία Μπεκατώρου που στην πρεμιέρα του σημείωσε 14,4% στο σύνολο και 16,3% στο δυναμικό κοινό.

Ο «Τροχός της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο Star που αυτή τη στιγμή είναι το μακροβιότερο τηλεπαιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση σημείωσε υψηλό νούμερο στο γενικό σύνολο δηλαδή 16,5% αλλά μονοψήφιο στο δυναμικό κοινό και συγκεκριμένα 8,7%.

Χαμηλό μονοψήφιο νούμερο και για την πρεμιέρα του «Switch» στην ΕΡΤ με παρουσιάστρια την Ευγενία Σαμαρά το οποίο σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen κατέγραψε 3,9% στο σύνολο του κοινού και 5,4% στο δυναμικό ηλικίας 18 - 54.

Στον ΣΚΑΪ όπου τα παιχνίδια μπήκαν στη δεύτερη εβδομάδα προβολής τους το  «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου» του Μάρκου Σεφερλή υποχώρησε σε μονοψήφιο νούμερο τηλεθέασης (7,1% στο σύνολο, 9,7% στο δυναμικό) ενώ πτώση σημείωσε και ο «Μονομάχος» του Χρήστου Φερεντίνου με 7,6% στο σύνολο και 10% στο δυναμικό κοινό.

Σαφώς και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ωστόσο και στην απογευματινή ζώνη -όπως έγινε ήδη στην πρωινή- θα ξεχωρίζουν καθημερινά ένα - δύο προγράμματα και μετά θα ακολουθεί κατακερματισμός των ποσοστών με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των ομοειδών προγραμμάτων να σημειώνει μονοψήφια ποσοστά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA