Ο Γιώργος Λιανός στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας (30/9) ενημέρωσε το κοινό για ακόμη μία ανατροπή που έρχεται στο ριάλιτι επιβίωσης και παρουσίασε ένα αντικείμενο που «μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω».
«Την τελευταία εβδομάδα οι παίκτες έμαθαν ότι υπάρχουν κρυμμένα τοτέμ ασυλίας στην παραλία. Η Χριστίνα το βρήκε, το έπαιξε σωστά στου συμβούλιο και έφερε τα πάνω κάτω στην ψηφοφορία» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.
«Δεν είναι αυτά όμως τα αντικείμενα που είναι κρυμμένα στο νησί. Υπάρχει και αυτό το αντικείμενο το οποίο πραγματικά μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και θα είναι κρυμμένο στο σημερινό παρκούρ. Με αυτό το μετάλλιο, όποιος παίκτης το βρει μπορεί για την ομάδα του να το χρησιμοποιήσει σωστά και να κλέψει ένα έπαθλο από την αντίπαλη ομάδα» είπε ο παρουσιαστής του Survivor.
Survivor: Ο Βλαδίμηρος εντόπισε το κρυμμένο τοτέμ
Ο Βλαδίμηρος από την κίτρινη ομάδα ήταν εκείνος που εντόπισε το κρυμμένο τοτέμ και έδωσε πλεονέκτημα στην ομάδα του. Προτίμησε να το κρατήσει για μελλοντική χρήση παρά να κλέψει το έπαθλο των πράσινων.
- Κρυφτό με τον θάνατο: Οι ηγέτες που ήταν βαριά άρρωστοι και δεν το αποκάλυψαν ποτέ
- Ελευσίνα: «Η κόρη έκλαιγε και προσπαθούσε να την βοηθήσει» – Η μαρτυρία που φωτίζει το τραγικό δυστύχημα
- Ιωάννα Τούνη: «Μου αξίζει να πάω μια φορά ταξίδι στη ζωή μου χωρίς να πληρώνω εγώ»
- Deal: Άνοιξε το κουτί και το έριξε στον χορό - Ποσό «όνειρο» για την παίκτρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.