Μενού
Ο Λάκης Γαβαλάς σε νυχτερινή του έξοδο
Λάκης Γαβαλάς | (NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Οι τελικές υπογραφές απομένουν για την οριστικοποίηση της επιστροφής του Λάκη Γαβαλά στην επιτροπή του «My Style Rocks». Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο πρώην επιχειρηματίας μόδας ήταν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το κανάλι και υπάρχει προφορική συμφωνία που αναμένεται να αποτυπωθεί διαρκώς μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Λάκης Γαβαλάς ζήτησε από την παραγωγή να μην εστιάζει ο νέος κύκλος τόσο πολύ στο κομμάτι του σκληρού ριάλιτι με καυστικές παρατηρήσεις προς τις συμμετέχουσες συνοδεία δακρύων αλλά στα στοιχεία του φαν και της πλάκας. Το θέμα της επιτροπής κλείνει τις επόμενες ημέρες: Όλα δείχνουν πως θα παραμείνει τριμελής με συμμετέχοντες τους Στέλιο Κουδουνάρη, Λάκη Γαβαλά και Έβελιν Καζαντζόγλου.Έτσι μετά τη Σοφία Χατζηπαντελή αποχωρεί εκτός ανατροπής στο 90’ και ο Δημήτρης Σκουλός.

Η παραγωγή τώρα επικεντρώνεται σε δύο σημεία: Στο κάστιγνκ των συμμετεχουσών με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες αλλά και σε ευφάνταστα, ρεαλιστικά όμως concept που θα κληθούν να υπηρετήσουν στιλιστικά. Η έναρξη των γυρισμάτων θα ξεκινήσει το επόμενο δεκαήμερο και η έναρξη του νέου κύκλου του «My Style Rocks» πάντα με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου αναμένεται στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ήδη πάντως σημειώθηκε αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με ανταλλαγή θέσεων μεταξύ του ριάλιτι μόδας και του μαγειρικού τηλεπαιχνιδιού του Μάρκου Σεφερλή στη μεσημεριανο - απογευματινή ζώνη του σταθμού. Πλέον το «My Style Rocks» προβάλλεται μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και ακολουθεί το «H μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα απ’ τη δική σου». Αυτός ο προγραμματισμός θα ακολουθηθεί και με την έναρξη των νέων επεισοδίων των δύο ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Το σενάριο συγκατοίκησης Χριστοπούλου - Παπίλα

Δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο Open και στην Barking Well Media για τη μορφή, τους συντελεστές και την ημερομηνία πρεμιέρας του νέου πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος του Σαββατοκύριακου στη ζώνη 10:00-13:00. Τα περισσότερα πρόσωπα που είχαν ακουστεί δεν βρίσκονται πλέον ούτε ως σενάριο πάνω στο τραπέζι με μόνη εξαίρεση τη Μαριάντα Πιερίδη.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως στην Φελίσια Τσαλαπάτη δόθηκε άδεια να πάρει μέρος στο δοκιμαστικό για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα ασχέτως του εάν η ραδιοφωνική παραγωγός δεν τα κατάφερε καθώς ασθένησε με κορονοϊό. Δύο νέα πρόσωπα φέρονται να έχουν δεχθεί προσέγγιση από τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας. Το πρώτο είναι η Ελίνα Παπίλα και το δεύτερο η Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο εμφανίζονται για διαφορετικούς λόγους διστακτικές. Η Ελίνα Παπίλα προφανώς δεν θα ήθελε να ρισκάρει μια 3η back to back αποτυχία μετά το «Breakfast» του Star και την πολύ σύντομης διάρκειας τηλεοπτικής ζωής εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 «Είμαστε μαζί» που σημείωσε αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης.

Όσον αφορά στην Έλενα Χριστοπούλου μάλλον προτιμά να περιμένει την επιστροφή του GNTM την επόμενη σεζόν καθώς, εάν αυτό οριστικοποιηθεί, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα καταλάβει μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής με δεδομένο πως την παρουσίαση θα αναλάβει η επί χρόνια συνεργάτιδά της Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έτσι, δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για το πρωινό του Open με τα δεδομένα να είναι διαρκώς ευμετάβλητα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA