Στη δημιουργία εορταστικών «καλαθιών» αναμένεται να προχωρήσουν και εφέτος τα σούπερ μάρκετ, συνεχίζοντας τη σχετική πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης, με στόχο να διευκολυνθούν οι αγορές των ελληνικών νοικοκυριών ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ώστε να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές προϊόντα που παραδοσιακά καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.
«Θα έχουμε και φέτος "καλάθι των Χριστουγέννων"», επιβεβαίωσε στο insider.gr ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται το προσεχές διάστημα. Η σχετική δράση θα εφαρμοστεί για τρίτη διαδοχική χρονιά, ενώ αναμένεται να τεθεί σε ισχύ περί τα μέσα Δεκεμβρίου κι ενώ η αγορά θα εισέρχεται στην τελική ευθεία της εορταστικής περιόδου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr
- Πώς θα κινηθεί ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα: Ανησυχητικές προγνώσεις για βροχές κοντά στο Πάσχα
- Στα «όρια» η σχέση Τραμπ - Μακρόν: Η απάντηση του Γάλλου προέδρου στα ειρωνικά σχόλια για τον γάμο του
- Τέμπη: Δεκτή η αίτηση αποχής της προέδρου - Αναβάλλεται επ' αόριστον η δίκη για τα βίντεο
- Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Σταθερή η ΝΔ, ποιοι ανεβαίνουν - Οι πολίτες για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.