Μενού
kasselakis_tsipras
Κασσελάκης και Τσίπρας μαζί στη σκηνή | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν τελειώσει η εκδήλωση της παρουσίασης των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών βρέθηκαν μαζί στη σκηνή. «Είστε όλες και όλοι επιλογές του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα και της Ελλάδας. Όπως εγώ υπήρξα επιλογή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πριν από αυτό υπήρξα επιλογή ενός ανθρώπου σε ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Αλέξη έλα πάνω» είπε απευθυνόμενος στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης και οι δυο μαζί με τους υποψήφιους καταχειροκροτήθηκαν από όλους όσοι ήταν στο αμφιθέατρο και έβγαλαν την καθιερωμένη «οικογενειακή φωτογραφία».

Δίνοντας το στίγμα της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές που ξεκινάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα «Θέλουμε μια καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα. Μια καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας». Συνοψίζοντας το πολιτικό επίδικο και το διακύβευμα των εκλογών ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε «ερχόμαστε  από πολύ μακριά και είμαστε καινούργιοι ταυτόχρονα. Και γι’ αυτό θα πάμε πολύ μακριά. Απέναντί μας ένα καθεστώς που παίζει με τη λάσπη, μοντάρει, μπαζώνει, παρακολουθεί, προπαγανδίζει, εξαπατά. Μία κυβέρνηση γεμάτη αρνητικές πρωτιές».

Μάλιστα έδωσε τις δικές του απαντήσεις για την κριτική που δέχτηκε από την κυβέρνηση αλλά και από μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για το «θαύμα» με τη βάπτιση του σημειώνοντας  «Είδα να μου φορτώνονται φράσεις που ποτέ δε χρησιμοποίησα. Διαστρεβλώστε, βαρέστε, χτυπήστε! Έχω μέσα μου αντοχές! Δε θα καταφέρετε να με τσακίσετε. Δε θα καταφέρετε να μας τσακίσετε!». 

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η αντίδραση του κόσμου όταν ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στον πόλεμο που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, «Όταν είσαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ένα ολόκληρο καλοδουλεμένο σύστημα που παίρνει εντολές κατευθείαν από το Μαξίμου, δουλεύει με ένα σκοπό: πως θα διαστρεβλώσει, πως θα δολοφονήσει τον χαρακτήρα σου. Αυτό το έχει ζήσει περισσότερο από τον καθένα μας στη μακρά πολιτική του σταδιοδρομία και διαδρομή ο Αλέξης Τσίπρας».

Μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσίαση και πριν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάει σε μαγαζί του κέντρου για ποτό με τους 42 του ευρωψηφοδελτίου είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο που του είχε παραχωρηθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Ελληνικός Κόσμος». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA