Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 40χρονη επιχειρηματίας απέκτησε τον σχετικό επίζηλο τίτλο από το περιοδικό Forbes χάρη στις δύο επιχειρήσεις της KKW Beauty και SKIMS.

Ο πλούτος της μεγαλύτερης εκ των αδερφών Καρντάσιαν προέρχεται επίσης από τα τηλε-ριάλιτι, στα οποία συμμετείχε, αλλά και τις διαφημιστικές συμφωνίες που έκλεισε (κυρίως μέσω του Instagram), καθώς και σε μια σειρά μικρότερων επενδύσεων.

Η περιουσία της μητέρας τεσσάρων παιδιών ήταν πάνω από 780 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αποτιμήθηκε για τελευταία φορά από το Forbes.  

H Kαρντάσιαν ξεκίνησε την KKW Beauty το 2017, επεκτείνοντας γρήγορα τα προϊόντα της από κιτ περιγράμματος σε σκιές ματιών, concealers, κραγιόν και αρώματα.

Έναν χρόνο αργότερα, η εταιρεία της φέρεται να απέφερε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Πέρσι, πούλησε το 20% της KKW Beauty Coty σε μια συμφωνία 200 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία αποτίμησε την εταιρεία στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια. Λόγω αυτού του ποσού, το μερίδιο 72% που κατέχει στην εταιρεία πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA