Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χωρισμός του Jason Momoa και της Lisa Bonet φαίνεται πως δεν ήταν... κεραυνός εν αιθρία για όσους γνώριζαν το ζευγάρι. Πριν από περίπου ένα μήνα, η Bonet σε μία «προφητική» δήλωση είχε υποστηρίξει πως έπρεπε να βρει τον εαυτό της «βουτώντας στον ωκεανό αβεβαιότητας». 

Διαβάστε ακόμη: Jason Momoa - Lisa Bonet: Χωρίζουν μετά από 16 χρόνια μαζί - Η κοινή ανακοίνωση

Η 54χρονη πρωταγωνίστρια του «Cosby Show» συνομίλησε με την Marisa Tomei για το περιοδικό Interview στις 21 Δεκεμβρίου, για να κουβεντιάσουν για τις καριέρες και τις ζωές τους, και ρωτήθηκε «ποιο ήταν το κάλεσμά της» εκείνη τη στιγμή . «Σίγουρα το να μάθω πως να είμαι ο πραγματικός μου εαυτός, να μάθω να είμαι καινούρια, να αποδεχτώ την πρόσκληση του σύμπαντος και να βουτήξω σε αυτον τον ωκεανό αβεβαιότητας», απάντησε η Bonet σύμφωνα με το Page Six. «Έχουμε διώξει όλο το περιττό θόρυβο και ήρθε ο καιρός να εμβαθύνουμε τις ρίζες μας πιο βαθιά μέσα στις αξίες μας», ανέφερε. 

Η απάντηση της Bonet καταδείκνυε πως βρισκόταν σε μία περίοδο αλλαγής στη ζωή της. Jason Momoa και Lisa Bonet ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μέσω Instagram την Τετάρτη. 

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό: «Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της μεταβατικής εποχής. Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση. Αισθάνεται κι αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας.

Δεν μοιραζόμαστε το νέο μας επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζει να υπάρχει και εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…

Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή και τα παιδιά μας. Διδάσκουμε στα παιδιά μας ό,τι είναι δυνατό. Ζούμε με οδηγό την πίστη. Ας επικρατήσει η αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CYprLX4pTdW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 μέσω κοινών φίλων σε ένα τζαζ κλαμπ. «Απλώς έτυχε να βρεθούμε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κινηματογραφικός «Aquaman», Jason Momoa με τη Lisa Bonet να μη χάνει χρόνο και να του συστήνεται, όπως είπε. 

«Γύρισα τότε στο φίλο μου κι έκανα ότι ούρλιαζα. Έβλεπα πυροτεχνήματα. Την έπεισα να με πάει σπίτι, γιατί ζούσα σε ξενοδοχείο», συμπλήρωσε ο Jason Momoa, ενώ οι δυο τους γευμάτισαν μαζί εκείνο το βράδυ και έτσι ξεκίνησαν όλα. Μαζί απέκτησαν τη 14χρονη Lola και τον 13χρονο Nakoa - Wolf, ενώ η Lisa Bonet έχει μία ακόμα κόρη, την 33χρονη Zoë Kravitz, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Lenny Kravitz. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA