Στην Ελλάδα βρέθηκε φέτος για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κλόντια Σίφερ, η οποία ερωτεύτηκε τις ομορφιές της χώρας μας και το απέδειξε με νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, αποτελούμενη από φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέφτηκε.
Διαβάστε ακόμη: Gerard Pique - Shakira: Εξαλλη η τραγουδίστρια με τα φιλιά του αμυντικού της Μπαρτσελόνα στη σύντροφό του
«Δεν θα ξεπεράσω ποτέ αυτά τα τοπία», έγραψε η Κλόντια Σίφερ, η οποία μπορεί να μην αποκάλυψε τις τοποθεσίες, αλλά είναι φανερό από τις φωτογραφίες ότι πέρασε σίγουρα από την Αθήνα, τις Σπέτσες και την Πελοπόννησο.
Μάλιστα, μια εβδομάδα νωρίτερα η ίδια είχε κάνει μία ακόμα ανάρτηση από τις Σπέτσες όπου βρισκόταν τότε αν και πάλι δεν είχε αποκαλύψει που βρίσκεται παρά τις ερωτήσεις των followers της. Τότε είχε αρκεστεί στο να γράψει: «Η Ελλάδα φώναζε το όνομά μου».
- Antigoni: Πολύ πριν τη Eurovision, όταν έμπαινε στο βρετανικό Love Island
- Η απάντηση της Χρηστίδου στον Κουσουλό: «Ειπώθηκαν κάποια πράγματα εναντίον μου, προσωπική επίθεση»
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ - Ποια θα είναι ανοιχτά
- Οι Δύο Ξένοι φεύγουν και μια αγαπημένη κωμική σειρά επιστρέφει τα μεσημέρια στο Mega
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.