Μενού
Το πρόβλημα με την ακτινοβολία του iPhone 12 βρίσκει οριστική λύση στη Γαλλία.
  • Α-
  • Α+

Δύο ενδιαφέρουσες ειδήσεις για τα μελλοντικά iPhone είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Ξεκινώντας από το iPhone 16, τη νέα σειρά που θα γνωρίσουμε τον Σεπτέμβριο του 2024, φαίνεται πως η Apple έκανε ένα μεγάλο βήμα για να αλλάξει κάτι στα των καμερών.

Σύμφωνα με φημολογίες από γνωστούς insiders της αγοράς, η αμερικανική εταιρεία έχει ετοιμάσει μια διαφορετική προσέγγιση φέτος και θα φέρει τις δύο κάμερες των βασικών της μοντέλων (iPhone 16 και iPhone 16 Plus) σε κάθετη διάταξη, σε αντίθεση με τη διαγώνια τοποθέτησή τους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Στόχος της Apple με αυτήν την αλλαγή είναι να προσφέρει Spatial Video Recording και για τα δύο πιο απλά smartphone. Τα δύο αυτά μοντέλα αναμένεται φέτος να υποδεχτούν και το πλήκτρο Action που έχουμε δει να έχει πολλαπλές λειτουργίες στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Μάλιστα, αναμένεται στα δεξιά της συσκευής και ένα έξτρα πλήκτρο εντολών που θα λειτουργεί για τους λόγους καταγραφής (capture).

Περνώντας τώρα στο iPhone SE, το τελευταίο μοντέλο της “οικονομικής σειράς” της Apple κυκλοφόρησε το 2022 και το αμέσως προηγούενο το 2020. Ενώ το νέο iPhone SE αναμενόταν φέτος, κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει, αφού οι πληροφορίες από κορεατικά sites αναφέρουν πως η Apple θα κάνει ένα μεγαλύτερο άλμα και θα το προσφέρει το 2025.

Το νέο «φθηνό iPhone» θα κυκλοφορήσει με οθόνη OLED για πρώτη φορά και μάλιστα η Apple έχει πλέον τρεις ξεχωριστούς συνεργάτες που δίνουν μάχη με τις τιμές. Αυτοί είναι οι Samsung, BOE και Tianma και μένει να δούμε με ποιον ή ποιους από αυτούς θα καταλήξει.

Τα panels του νέου iPhone SE θα είναι αντίστοιχα των iPhone 13 και iPhone 14 και αναμένουμε και εδώ οθόνη με διαγώνιο 6.1 ιντσών, ανάλυση 1170x2532 pixels με 1200 nits peak φωτεινότητα και ίσως και κεραμικό γυαλί από πάνω.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA