Μενού
Η Ράντα Πρέλεβιτς
Η Ράντα Πρέλεβιτς | Facebook
  • Α-
  • Α+

Αυτό το μοντέλο ενστερνίζεται τη φιλοσοφία του body positivity και δηλώνει μάλιστα περήφανη για την ασυνήθιστη τριχοφυΐα της. Γεννήθηκε με μία τούφα από μαλλιά στο μέτωπό της που μοιάζουν να έχουν «ξεστρατίσει» από το υπόλοιπο μέρος του κεφαλιού, αλλά τα θεωρεί σημάδι ιδιαιτερότητας και λέει ότι δεν πρόκειται να τα ξυρίσει.

Η 18χρονη Ράντα Πρέλεβιτς, μοντέλο από τη Νορβηγία, δήλωσε στη New York Post: «Πολλοί ρωτάνε "τι είναι αυτές οι τρίχες πού έχεις εκεί;". Είναι το εκ γενετής σημάδι μου, γεννήθηκα με μία τούφα μαλλιά στο κούτελό μου και τα λατρεύω».

«Επίσης δεν πρόκειται να τα ξυρίσω. Αγαπάω τα ιδιαίτερα μαλλιά μου οπότε δεν θα κάνω κάτι τέτοιο, γι' αυτό σταματήστε να μου το ζητάτε. Και για τα hate comments που μου στέλνουν, δεν ξέρω γιατί το βρίσκετε ενοχλητικό κάποιοι. Όπως και να' χει, τα βρίσκω όμορφα και νιώθω τυχερή που είμαι έτσι, με κάνουν μοναδική, οπότε, "haters gonna hate"».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA