Τα δέκα πιο πολυτελή hostel στην Ευρώπη, με λιγότερα από 35 ευρώ τη βραδιά

Αξέχαστες διακοπές με λιγότερα από 35 ευρώ τη βραδιά.

Ίσως το ενδεχόμενο να διανυκτερεύσετε σε έναν ακατάστατο, ξενώνα να φαντάζει κάτι πολύ μακρινό, κομμάτι των φοιτητικών σας αναμνήσεων, τότε που γυρίζατε όλο τον κόσμο με μοναδικό εξοπλισμό το σακίδιό σας.

Ωστόσο, εξ΄ ορισμού ένας ξενώνας πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή φτηνής φιλοξενίας, με τις διαπροσωπικές σχέσεις στο επίκεντρο. Και παρά το γεγονός ότι άλλοτε ταυτίζονταν με τη χαμηλής ποιότητας διαμονή, πλέον υπάρχει πληθώρα άκρως πολυτελών καταλυμάτων. 

Στο παρακάτω Top ten θα βρείτε τις καλύτερες μονάδες τέτοιου είδους στην Ευρώπη όπου μπορείτε να μείνετε με λιγότερα από 35 ευρώ τη βραδιά.

10
Ελλάδα-Ρόδος

Ο ξενώνας Stay άνοιξε το 2015 και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Είναι ιδανικός για βόλτες στην παραλία και ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση.

Τιμή: 25 ευρώ για το δωμάτιο, 16 ευρώ για το κρεββάτι.

Προηγούμενο
Επόμενο
9
Γαλλία-Παρίσι

Ο ξενώνας Les Piaules πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι στην καλλιτεχνική πλευρά του Παρισιού. Πρόκειται για ένα παλάτι σε στυλ Art Deco.

 Τιμή: 27 ευρώ
 

Προηγούμενο
Επόμενο
8
Φινλανδία-Ελσίνκι

Ο ξενώνας Yard είναι χτισμένος σ' ένα κτίριο κατασκευής του 1912, με την σκανδιναβική αρχιτεκτονική να κυριαρχεί.

Τιμή: 32 ευρώ

Προηγούμενο
Επόμενο
7
Μεγάλη Βρετανία- Λονδίνο

Ο ξενώνας Wombats City βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Πύργο του Λονδίνου και δεν αποκλείεται να παίξετε κι ένα παιχνίδι πινγκ πονγκ με τον Τσάρλι Σιν.

Τιμή: 19 ευρώ

Προηγούμενο
Επόμενο
6
Τσεχία-Πράγα

Στον ξενώνα Madhouse θα έχετε τη δυνατότητα για πλήθος δραστηριοτήτων με τους άλλους ενοίκους, σε ένα κλίμα οικογενειακής ατμόσφαιρας.

Τιμή: 28 ευρώ

Προηγούμενο
Επόμενο
5
Κύπρος-Λεμεσός

Στον ξενώνα Lemongrass μπορείτε ν΄αράξετε κάτω από τη λεμονιά ή να αναζητήσετε τη ξέφρενη διασκέδαση σε απόσταση μόνο 10 λεπτών με τα πόδια.

Τιμή: 17 ευρώ

Προηγούμενο
Επόμενο
4
Βουλγαρία-Σόφια

Ο ξενώνας Mostel βρίσκεται κοντά στην υπαίθρια αγορά και τις ατραξιόν της Σόφιας και θα σας γοητεύσει με την αισθητική του.

Τιμή: 23 ευρώ για το δωμάτιο, 9 ευρώ για το κρεββάτι

Προηγούμενο
Επόμενο
3
Βέλγιο- Βρυξέλλες

Τοποθετημένος στο άνω τμήμα της πόλης των Βρυξελλών, ακριβώς δίπλα στους βοτανικους κήπους της πόλης, ο ξενώνας Sleephere Guesthouse αποτελεί την ιδανική επιλογή

Τιμή: 34 ευρώ

Προηγούμενο
Επόμενο
2
Αυστρία-Βιέννη

Με θέα στη μεγαλύτερη αγορά της Βιέννης ο ξενώνας Wombats City απέχει λίγα λεπτά από την κρατική όπερα της πόλης.

Τιμή: 25 ευρώ

Προηγούμενο
Επόμενο
1
Αλβανία-Αργυρόκαστρο

Ο ξενώνας Stone City βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς πόλης στο Αργυρόκαστρο και φημίζεται για την εκπληκτική θέα στο παλιό κάστρο.

Τιμή: 25 ευρώ για το δωμάτιο, 9 ευρώ για το κρεββάτι

Προηγούμενο