Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίκεντρο της ψηφιακής εκδήλωσης ήταν τα επιτεύγματα της Ελλάδας στα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, αλλά και οι εθνικοί στόχοι και προκλήσεις στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πορεία και εξέλιξη του ελληνικού χρέους, με το βλέμμα στο παρελθόν και στο μέλλον. Παράλληλα, υπογραμμίστηκαν από διακεκριμένους αξιωματούχους και αναλυτές οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 5.635 άνθρωποι από 27 διαφορετικές χώρες.

Στο διαδικτυακό συνέδριο που αφορούσε την ελληνική οικονομία,  έδωσε το παρόν το μοναδικό με μηδενικά Νιτρικά Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό με σχεδόν μηδενικά νιτρικά (0,6mg/l) AQUA Carpatica, που προσφέρουν ταυτόχρονα απαλή γεύση και απόλαυση. Το AQUA Carpatica αναβλύζει από δύο πηγές στα Καρπάθια όρη την ιδιαίτερη πατρίδα των Φυσικώς Ανθρακούχων  Φυσικών Μεταλλικών Νερών. Τα Καρπάθια Όρη καλύπτονται από απάτητα δάση ελάτων και βελανιδιών, με πανίδα ένα σημαντικό πληθυσμό άγριων ζώων (αρκούδες, λύκοι, λύγξ, αγριογούρουνα κλπ) ενώ έχουν κρατήσει τις ανθρώπινες δραστηριότητες μακριά (δεν υπάρχουν εργοστάσια, άξονες μεταφορών και ούτε μαζικές αγροτικές καλλιέργειες) προστατεύοντας τους φυσικούς πόρους από τα φαινόμενα μόλυνσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA