Μενού
  • Α-
  • Α+

Το νέο κέντρο διαλογής της DHL Express αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση της DHL Express Greece στη Βόρεια Ελλάδα.

Ενισχύεται η παρουσία της εταιρείας στην πόλη με ενίσχυση του προσωπικού και νέα σημεία εξυπηρέτησης.

Στο μέσο μιας κρίσιμης συγκυρίας, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη αβεβαιότητα, με την πανδημία της COVID-19 να έχει ορατό αντίκτυπο σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας παγκοσμίως, η DHL συνεχίζει να επενδύει με επιτυχία στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της και να ανταποκρίνεται στις αυξημένες επιχειρηματικές και καταναλωτικές ανάγκες. Μέσα σε διάστημα μόλις 6 μηνών (Ιούνιος 2020 – Ιανουάριος 2021) ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το έργο της κατασκευής του νέου, υπερσύγχρονου κέντρου διαλογής της DHL Express, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Παρά τις προκλήσεις και τις αντικειμενικές δυσκολίες, το έργο όχι απλώς δε σταμάτησε, αλλά ολοκληρώθηκε εντός χρονοδιαγράμματος.

Πρόκειται για μία σπουδαία επένδυση η οποία ξεπέρασε τα 7 εκατ. ευρώ, με σύγχρονες εγκαταστάσεις άνω των 5000 τ.μ και προηγμένες δυνατότητες διαχείρισης και διαλογής άνω των 2000 αποστολών την ώρα. Ένα έργο το οποίο εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αναβάθμισης της παρουσίας της DHL Express στη Βόρεια Ελλάδα, παρέχοντας δυνατότητες καθημερινής σύνδεσης, με ένα διεθνές δίκτυο 220 χωρών. Προκειμένου η εταιρεία να στηρίξει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μεταφοράς επιχειρήσεων και ιδιωτών της Θεσσαλονίκης, τετραπλασίασε τα σημεία εξυπηρέτησης στην πόλη ενώ ταυτόχρονα ενίσχυσε το προσωπικό της κατά 30% μέσα σε μόλις δύο χρόνια.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας κ. Ελευθέριος Σαμαράς «Σε μία περίοδο που όλοι δοκιμαζόμαστε κάτω από δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ελπίδα το γεγονός ότι η DHL Express Ελλάδας προχωράει σε επενδύσεις τέτοιου βεληνεκούς, που αφενός δηλώνουν δυναμικά την παρουσία της και αφετέρου δίνουν μία δυνατή πνοή εξωστρέφειας σε ελληνικές επιχειρήσεις, τώρα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη το Σκοπό της Εταιρείας μας, ‘Ενώνουμε Ανθρώπους, Βελτιώνουμε Ζωές’ και να στεκόμαστε υπεύθυνα και με συνέπεια δίπλα στους Πελάτες μας, τους Ανθρώπους μας, την Κοινωνία».  

Για την υλοποίηση του έργου συνέβαλλαν τα μέγιστα μέσα από μία επιτυχημένη συνεργασία με την DHL Express οι εταιρείες «Focal Project Managers» – Τεχνικοί Σύμβουλοι Διοίκησης ‘Έργου, «Α.R.I.S Αrchitects – Consulting engineers» - Αρχιτεκτονικές & Τεχνικές Μελέτες, «Redex»- Κατασκευαστική εταιρεία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA