Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Οίκος Krug, ανταποκρινόμενος στη φήμη του ως του πρώτου και μοναδικού «Champagne House», δημιουργεί υψηλού κύρους σαμπάνιες, κάθε χρόνο από την ίδρυση του.

Ιδρύθηκε στο Reims της Γαλλίας, το 1843 από τον Joseph Krug, έναν οραματιστή της εποχής του, με την αντισυμβατική φιλοσοφία ότι η ουσία της σαμπάνιας είναι η ίδια η ευχαρίστηση. Με την αυθεντική του προσέγγιση στην παραγωγή σαμπάνιας, αποφάσισε να ξεπεράσει την αντίληψη της εκλεκτής σοδιάς και να δημιουργεί την πιο γενναιόδωρη έκφραση της σαμπάνιας κάθε χρόνο. Έτσι, ίδρυσε έναν οίκο στον οποίο όλες οι σαμπάνιες έχουν την ίδια τιμητική διάκριση.  

Η συνεργασία η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου 2021 περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ της σαμπάνιας Krug η οποία έρχεται να προστεθεί στη διανομή των μαρκών  Moët & Chandon, Dom Pérignon, Ruinart, Hennessy, Estates & Wines, Belvedere, Veuve Clicquot Ponsardin, Ardbeg και Glenmorangie.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA