Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Praktiker Hellas, είναι εδώ για να μην μας λείψει τίποτα και το φετινό Καλοκαίρι, μέσα από μια ευρεία γκάμα must-have προϊόντων σε είδη παραλίας, camping αλλά και ποδήλατα, για άνετες και ξεκούραστες διακοπές.

Με τον νέο Κατάλογο Καλοκαίρι 2021 της Praktiker, μπαίνουμε σε summer mood και ανακαλύπτουμε τη «μεγαλύτερη συλλογή για το καλοκαίρι»! Είδη camping και παραλίας, όπως καρεκλάκια παραλίας, ξαπλώστρες, πετσέτες, ομπρέλες, ψυγειάκια, σκηνές, αιώρες, SUP, στρώματα αλλά και ποδήλατα, μας περιμένουν για αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Αλλά και η παραμονή μας στον κήπο ή στο μπαλκόνι μας, γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική, με πισίνες σε διάφορα μεγέθη και αξεσουάρ για την περιποίησή τους! Η Praktiker βέβαια, μοιράζεται μαζί μας και όλα εκείνα τα χρήσιμα tips και τις ιδέες που θα κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμη πιο ξεχωριστό. Γιατί καλοκαιρινές διακοπές και αποδράσεις χωρίς must-have προϊόντα και έξυπνα tips δεν γίνεται!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με αγορές προϊόντων MAUI, έως 25/07, μπαίνουμε σε κλήρωση για 10 SUP Hydro Force, αξίας 319€.

Αν θέλουμε η διάθεσή μας να απογειωθεί σε ακόμα πιο καλοκαιρινή, η Praktiker είναι ο ιδανικός προορισμός, μέσα από τα 16 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα, αλλά και από το praktiker.gr, με έως και 48 άτοκες δόσεις.

Praktiker: Αλλάζει το σπίτι!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA