Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κλινική ΛΗΤΩ τέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού έχοντας την πλήρη υποστήριξη από τα υπόλοιπα νοσοκομεία του Ομίλου HHG. Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια τόσο των ασθενών/συνοδών όσο και των συνεργατών ιατρών/προσωπικού της Κλινικής, για την απόδοση του Σήματος “Covid Check”, πραγματοποιήθηκε αναλυτική επιθεώρηση και αξιολόγηση των μέτρων που εφαρμόζονται, πάντα σε πλήρη εναρμόνιση με τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα, για την μείωση του κινδύνου ή ελαχιστοποίηση της πιθανότητας διασποράς του ιού, στις εγκαταστάσεις της.

Η εφαρμογή ενός σχήματος ελέγχου, το οποίο δίνει έμφαση στην Υγεία, την Ασφάλεια και την Επιχειρηματική Συνέχεια, βεβαιώνει την υπεύθυνη στάση, την κοινωνική συνείδηση, αλλά και την επιχειρηματική ηθική που διέπει την Κλινική ΛΗΤΩ. Επιπλέον, συμβάλλει ενεργά στην αύξηση της αξιοπιστίας της Κλινικής, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τη δέσμευσή της να παρέχει τις υπηρεσίες της σε ένα περιβάλλον απόλυτα προστατευμένο.

Σχολιάζοντας την αξιολόγηση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΛΗΤΩ κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το ΛΗΤΩ είναι η 1η Ιδιωτική Κλινική που λαμβάνει το Σήμα Ελέγχου “Covid Check”, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, συμβάλλοντας ενεργά στις προσπάθειες επιστροφής στην κανονικότητα. Το Σήμα “Covid Check” έρχεται να επιβεβαιώσει ότι στα 51 χρόνια λειτουργίας του ΛΗΤΩ, προτεραιότητά μας αποτελεί η αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών μας υπό συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, ιδιαιτέρως σήμερα που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του ιού Sars-CoV-2.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA