Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «ΝΗΣΟΣ» είναι η Ελληνική μικροζυθοποιία με την μεγαλύτερη εμπειρία στις ποιοτικές μπύρες τύπου LAGER και έχει κατακτήσει τις περισσότερες και σημαντικότερες διεθνείς διακρίσεις σε αυτόν τύπο μπύρας. 

Τη γνώση αυτή αξιοποίησε και δημιούργησε μια μπύρα κυριολεκτικά «PURE LAGER». Αγνή, υψηλής ποιότητας, διαυγή, φωτεινή, ελαφρά αρωματική και όχι πικρή. 

Η «ΝΗΣΟΣ PURE LAGER» ζυθοποιείται με αργή, παραδοσιακή, απόλυτα φυσική διαδικασία, αποκλειστικά από βύνες κριθαριού και φυσικό λυκίσκο της κλασσικής, «ευγενούς», όπως αποκαλείται, Ευρωπαϊκής ποικιλίας SAAZ. Δεν περιέχει κανένα πρόσθετο! 

Η ψυχρή της ζύμωση δημιουργεί μία γευστικά καθαρή βάση που αναδεικνύει τα αρώματα του κριθαριού και του φυσικού λυκίσκου. Μία «European-Style Lager», πολύ ευκολόπιοτη, ιδανική για παρέα, για τις διακοπές, για στιγμές χαράς και χαλάρωσης, μέρα ή νύχτα. Συνοδεύει και αναδεικνύει μοναδικά δροσερές καλοκαιρινές συνταγές, μαμαδίστικα πιάτα αλλά και έθνικ και street επιλογές. 

Εμφάνιση: Λαμπερή, διαυγής, χρυσό χρώμα και λευκός αφρός. Εξαιρετικός αφρός με διάρκεια και «δαντέλα» στο ποτήρι. Κανονική περιεκτικότητα ανθρακικού ανάλογη του είδους της μπύρας. 

Άρωμα: Μύτη με καθαρή βύνη και απαλές αρωματικές νότες, μπαχαρικών και βοτάνων.  

Γεύση και Σώμα: Σώμα ελαφρύ, απαλή και φρέσκια αίσθηση στο στόμα. Κανονική ανθράκωση στον ουρανίσκο. Φρεσκάδα στην επίγευση. Σωστά ισορροπημένη. Πολύ ευκολόπιοτη. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA