Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Samsung Electronics Hellas, πιστή στη δέσμευσή της για υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που προωθεί την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, στηρίζει έμπρακτα τη δράση «THE GREEN CITY» που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Μέσω του προγράμματος THE GREEN CITY, οι πολίτες 66 Δήμων της Περιφέρειας Αττικής έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώσουν διαχωρισμένα υλικά, όπως χαρτί, γυαλί, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, υφάσματα, μέταλλα, βρώσιμα έλαια και πλαστικά, με άμεσο όφελος. Συνολικά, εξήντα (60) κινητά κέντρα ανακύκλωσης, επονομαζόμενα και ως Κινητά Πράσινα Σημεία, με δυνατότητα συλλογής 1,2 τόνων το καθένα, πραγματοποιούν δρομολόγια με προκαθορισμένες στάσεις σε πλατείες, υπαίθρια parking, κτλ.

Οι πολίτες μπορούν να εγγράφονται στο πρόγραμμα online αλλά και μέσω αντίστοιχης mobile εφαρμογής, και να συλλέγουν πόντους βάσει των υλικών που ανακυκλώνουν, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, του e-mail τους ή με την κάρτα «THE GREEN CITY». Στη συνέχεια, θα μπορούν να εξαργυρώνουν τους πόντους τους, αξιοποιώντας προσφορές και εκπτώσεις των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, για την ενίσχυση του προγράμματος και με στόχο την παροχή λύσεων σε λειτουργικό επίπεδο και τη διευκόλυνση της εγγραφής των πολιτών στα Κινητά Πράσινα Σημεία, η Samsung Electronics Hellas στηρίζει τη δράση ως χορηγός τεχνολογίας, διαθέτοντας Samsung Galaxy tablets τελευταίας γενιάς.

Παράλληλα, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης και εξαργύρωσης, προσφέροντας στους συμμετέχοντες οικονομικά οφέλη για την αγορά wearable συσκευών τόσο από το e-shop της Samsung όσο και από συνεργαζόμενα καταστήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA