Μενού
  • Α-
  • Α+

Το City College University of York Europe Campus που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη προσφέρει τρεις υποτροφίες στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας! Μέσω των σπουδών οι ενδιαφερόμενοι αποκτούν Πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα, Γλωσσολογία και Λογοτεχνία ισότιμο με αντίστοιχους τίτλους ελληνικών πανεπιστημίων και ιδρυμάτων.

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να γίνουν καθηγητές αγγλικής γλώσσας, να ασχοληθούν με τη γλωσσολογία, τη λογοτεχνία ή τη μετάφραση, ή να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των μέσων επικοινωνίας, των εκδόσεων, της δημοσιογραφίας ή της εκπαίδευσης.

Υποβολή Αίτησης

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2021

Τελευταίες μέρες αιτήσεων και για τα υπόλοιπα προγράμματα σπουδών του προγράμματος Σπουδάζω με Υποτροφία!

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση και του φετινού κύκλου του προγράμματος Σπουδάζω με Υποτροφία. Πάνω από δέκα υπότροφοι έχουν ήδη ξεκινήσει την ακαδημαϊκή τους πορεία, πραγματοποιώντας το όνειρό τους! Επωφεληθείτε της μοναδικής ευκαιρίας να σπουδάσετε δωρεάν επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω προγράμματα:

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

  • Δύο Υποτροφίες επιλογής του Υποψηφίου στις εξής ειδικότητες:
  • School of Engineering & Information Technology
  • School of Tourism & Culinary Arts
  • School of Beauty & Health
  • School of Arts & Education
  • School of Business & Communication

Υποβολή Αίτησης

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δεκαπέντε Υποτροφίες από το CSAP Professional & Mastering Program

Το CSAP Professional & Mastering Program Μεταπτυχιακού Επιπέδου με Πιστοποίηση του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΔΙΒΙΜ) στοχεύει στο να παρέχει άρτια και ποιοτική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ώστε να παράγει καταρτισμένους και πιστοποιημένους Επαγγελματίες Συστημικούς Αναλυτές και να συμβάλλει θετικά με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην εύρεση και μεταγραφή εργασίας αλλά και στην ανταγωνιστικότητα και στην ανάπτυξη τις Ελληνικής Οικονομίας.

Υποβολή Αίτησης

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 30 Σεπτεμβρίου 2021

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA