Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το μεσογειακό πρόβλημα του καθαρού νερού και επισημάνθηκαν σημαντικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να βελτιωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η διεθνής ασφάλεια υδάτων, η βιώσιμη διαχείριση νερού και οι καινοτόμες τεχνολογίες-περιβαλλοντική ρύπανση, η απώλεια βιοποικιλότητας και παροχής νερού, οι επιπτώσεις του για την ανθρώπινη υγεία, και άλλα. Το Aqua Carpatica μέσα από την υποστήριξη του συγκεκριμένου Φόρουμ, έμπρακτα συμβάλει στην επίλυση θεμάτων που αφορούν το νερό και στην Ελλάδα.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο κύριος Ιωάννης Βάλβης Πρόεδρος της AQUA Carpatica. Ο Έλληνας της διασποράς που ανακάλυψε τις πηγές του Φυσικού μεταλλικού νερού και φυσικώς ανθρακούχου νερού AQUA Carpatica.Το μοναδικό νερό στον κόσμο με μηδέν νιτρικά που συνδυάζει την αγνότητα με τη γεύση. Ο κος Βάλβης με σημαντική γνώση και εμπειρία 30 και πλέον ετών στον χώρο των εμφιαλωμένων νερών, συνέβαλε στο Φόρουμ με την τοποθέτησή του.

Το Φόρουμ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Υπουργείου Εξωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καθώς και της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, εκτός από τις ομιλίες πραγματοποιήθηκαν διάφορα events όπως η επίσκεψη στο εργοστάσιο της SYCHEM, Δείπνο στο Ενετικό Κάστρο Λιμένα Ηρακλείου, δείπνο στο Οροπέδιο Λασιθίου ενώ το Φόρουμ ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στη μονάδα αφαλάτωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA