Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Sony κάνει ακόμα πιο εύκολο το να ακούτε μουσική με τον δικό σας τρόπο, με την ανακοίνωση των δύο νέων ασύρματων ακουστικών -WF-C500 και WH-XB910N.

Τα νεότερα ασύρματα ακουστικά της Sony, τα WF-C500, είναι ιδανικά αν θέλετε να κάνετε τη μετάβαση σε ασύρματα ακουστικά και να απολαύσετε όλη την αγαπημένη σας μουσική, σε ακόμη καλύτερη ποιότητα. Με μοναδική δυνατότητα παραμετροποίησης του ήχου, συμπαγή σχεδίαση, εύκολη σύζευξη μέσω Bluetooth®, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και αδιάβροχο σχεδιασμό, μπορείτε πλέον να μεταφέρετε τη μουσική σας οπουδήποτε.

Τα ακουστικά κεφαλής WH-XB910N σας μεταφέρουν στους αγαπημένους σας χώρους μουσικής μέσα από την άνεση του σπιτιού σας με βελτιωμένη λειτουργία ακύρωσης θορύβου και εξαιρετικά μπάσα που θυμίζουν ατμόσφαιρα κλαμπ.

WF -C500 - Μικρό μέγεθος, ήχος χωρίς συμβιβασμούς

Τα ασύρματα ακουστικά WF-C500 έχουν συμπαγή σχεδίαση, ώστε να ταιριάζουν άνετα στο αυτί σας. Αλλά μην αφήσετε το μέγεθός τους να σας ξεγελάσει. Τα WF-C500 προσφέρουν ήχο υψηλής ποιότητας χάρη στη DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Αυτή επαναφέρει τον ήχο υψηλής συχνότητας και τον fade-out ήχο στο κομμάτι που ακούτε, δημιουργώντας μια πιο αυθεντική εμπειρία ακρόασης.

Είτε ακούτε ποπ με περισσότερο ηλεκτρονικό ήχο είτε ραπ με έντονα μπάσα, τα WF-C500 σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον ήχο σας, χρησιμοποιώντας τον ισοσταθμιστή στην εφαρμογή "Sony | Headphones Connect”. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία ρυθμίσεων για να συνδυάσετε την ποιότητα ήχου με το είδος μουσικής που ακούτε ή ακόμα και να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τις δικές σας ρυθμίσεις.

Η άνεση είναι το κλειδί

Σχεδιασμένα για να είναι μικρά και ελαφριά, τα WF-C500 ταιριάζουν με ακρίβεια στα αυτιά σας, καθιστώντας τα τον τέλειο σύντροφο όπου κι αν πάτε. Το στρογγυλεμένο σχήμα τους τα κάνει ευχάριστα όσο τα φοράτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία - τη μουσική σας. Ο νέος εργονομικός σχεδιασμός επιφάνειας των ακουστικών βοηθά στη δημιουργία μιας πιο σταθερής εφαρμογής.

Συμπαγής και κομψή θήκη

Η κυλινδρική θήκη φόρτισης των WF-C500 είναι μικρή και εύκολη στη μεταφορά, σε τσέπη ή και σε τσάντα, ώστε να μπορείτε να πάρετε τα ακουστικά μαζί σας όπου κι αν βρίσκεστε. Το ημιδιαφανές καπάκι τους με υφή που θυμίζει παγωμένο γυαλί, δίνει στην θήκη μια κομψή, πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση[1].

Τα WF-C500 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κάνουν την καθημερινή ακρόαση ευκολότερη, χωρίς προβλήματα. Τα εύκολα στη χρήση πλήκτρα τους, όχι μόνο σας επιτρέπουν να ξεκινάτε, να σταματάτε ή να παραλείπετε κομμάτια και να ρυθμίζετε την ένταση- αλλά προσφέρουν επίσης εύκολη πρόσβαση στον προτιμώμενο φωνητικό βοηθό σας, τον Google Assistant ή το Siri για πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων χωρίς να πρέπει να πιέσετε πλήκτρα.

Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να συνδεθείτε με τον προτιμώμενο φωνητικό βοηθό για να λάβετε οδηγίες, να παίξετε μουσική και να στείλετε μηνύματα[2]. Επιπλέον, οι συνομιλίες γίνονται με απόλυτη ελευθερία, πραγματοποιώντας hands-free κλήσεις, και ταυτόχρονα πιο καθαρές από ποτέ, με το υψηλής ποιότητας ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Εξαιρετικά εν κινήσει

Τα ακουστικά θα σας προσφέρουν 10 ώρες διάρκεια μπαταρίας και χάρη στην εύχρηστη θήκη φόρτισης μπορείτε να απολαύσετε έως και 20 ώρες συνολικά. Τα WF-C500 είναι ιδανικά για ακρόαση εν κινήσει και αν βιάζεστε, μπορείτε εύκολα να αναπληρώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μια γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών που σας προσφέρει έως και μία ώρα επιπλέον χρόνο αναπαραγωγής[3].

Με πιστοποίηση αντοχής IPX4 στο νερό[4], οι σταγόνες και ο ιδρώτας δεν αποτελούν πρόβλημα για τα WF-C500, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να μετακινείστε ενώ ακούτε μουσική ό, τι και να γίνει.

Τα WF-C500 είναι ιδανικά και για πραγματοποίηση πολλαπλών εργασιών παράλληλα. Εάν θέλετε να ακούτε τη μουσική σας, ενώ συνομιλείτε, αφαιρέστε το ένα ακουστικό από τη θήκη φόρτισης και χρησιμοποιήστε το κανονικά[5].

Μια σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση Bluetooth® δημιουργεί μια απρόσκοπτη και αδιάκοπη εμπειρία ακρόασης που διασφαλίζει ότι είστε μόνοι σας με τη μουσική. Το Bluetooth® chip των WF-C500 μεταδίδει τον ήχο στο αριστερό και δεξί αυτί ταυτόχρονα, κάτι που σε συνδυασμό με το βελτιστοποιημένο σχεδιασμό της κεραίας, εξασφαλίζει εξαιρετική ακρόαση. Και με χαμηλή καθυστέρηση ήχου, οι αγαπημένες σας ταινίες γίνονται επίσης καλύτερες.

Μεταφέρετε το πάρτι οπουδήποτε, με μπάσο που θυμίζει ατμόσφαιρα κλαμπ με τα WH-XB910N

Τα ακουστικά κεφαλής WH-XB910N διαθέτουν εξαιρετικό μπάσο με βελτιωμένη ακύρωση θορύβου για να μιμούνται την αίσθηση των αγαπημένων σας φεστιβάλ ή κλαμπ. Τα WH-XB910N διαθέτουν EXTRA BASS™ για έναν εντυπωσιακά βαθύ, διαπεραστικό ήχο. Ένας ειδικός αγωγός μπάσων στο περίβλημα των ακουστικών και η αυξημένη αεροστεγανότητα μεταξύ των μονάδων οδηγού και των τυμπάνων του αυτιού βοηθούν στη δημιουργία ρυθμών με μεγάλη ακρίβεια που ανεβάζουν το επίπεδο απόλαυσης κάθε κομματιού. Όλα αυτά επιτυγχάνονται διατηρώντας καθαρά τα φωνητικά, κάνοντάς τον ήχο να ακούγεται σαν να παίζουν οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες στο υπνοδωμάτιό σας.

Με την τεχνολογία αισθητήρα διπλού θορύβου, τα WH-XB910N ανεβάζουν την ψηφιακή ακύρωση θορύβου στο επόμενο επίπεδο, ώστε να μπορείτε πραγματικά να αποκλείσετε τον κόσμο γύρω σας.

Κρυστάλλινη ποιότητα κλήσεων

Τα WH-XB910N διαθέτουν τεχνολογία Precise Voice Pickup, η οποία συνδυάζει δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα με προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος, για να αποσπάσει τη φωνή σας καθαρά και με ακρίβεια για κλήσεις ανοιχτής ακρόασης.

Δώστε ώθηση στην εμπειρία ακρόασής σας

Το WH-XB910N χρησιμοποιούν επίσης το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου της Sony, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), για να αναπαράγουν τα αγαπημένα σας κομμάτια με έναν ήχο υψηλής ποιότητας, πιο πιστό στην αρχική εγγραφή. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο σας, ακριβώς όπως σας αρέσει με τον ισοσταθμιστή στην εφαρμογή "Sony | Headphone Connect ”.

Χρησιμοποιώντας τα δύο μικρόφωνα τροφοδοσίας και ανατροφοδότησης, τα WH-XB910N καταγράφουν περισσότερο ήχο από το περιβάλλον γύρω σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε μια πιο φυσική εμπειρία ακρόασης που δεν σας αποκόβει από το περιβάλλον σας. Η εφαρμογή «Sony | Headphones Connect” σας επιτρέπει ακόμη και να ρυθμίσετε το επίπεδο του θορύβου του περιβάλλοντος που περνάει στα ακουστικά, κάτι που σημαίνει ότι κανείς ανεπιθύμητος ήχος δεν θα χαλάσει το πάρτυ.

Απολαύστε πιο έξυπνη ακρόασηΟι έξυπνες λειτουργίες θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε την εμπειρία ακρόασης όπως ακριβώς σας αρέσει. Τα WH -XB910N χρησιμοποιούν Adaptive Sound Control που ανιχνεύει πού βρίσκεστε και τι κάνετε, προσαρμόζοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις του ήχου του περιβάλλοντος - ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την τέλεια εμπειρία ακρόασης, είτε βρίσκεστε έξω μέσα σε πλήθος, είτε μόνοι σε ένα ήσυχο δωμάτιο

Το Adaptive Sound Control μαθαίνει ακόμη και να αναγνωρίζει τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά και προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα με το περιβάλλον σας. Από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο, ακόμα και στο αγαπημένο σας καφέ, μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτικό ήχο όπου κι αν βρίσκεστε.

Μπαταρία μεγάλης διάρκειας για να συνεχίσει το πάρτι

Με διάρκεια ζωής μπαταρίας[6] έως και 30 ώρες, τα WH-XB910N παρέχουν αρκετή ισχύ για μεγάλα οδικά ταξίδια και μεγάλα φεστιβάλ που διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο. Και αν εξαντληθεί, η γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών σας δίνει επιπλέον χρόνο αναπαραγωγής έως και 4,5 ώρες με έναν προαιρετικό προσαρμογέα AC.

Τα WH-XB910N διαθέτουν επίσης τη δημοφιλή σύνδεση πολλαπλών σημείων της Sony, πράγμα που σημαίνει ότι τα ακουστικά μπορούν να συζευχτούν με δύο συσκευές Bluetooth® ταυτόχρονα. Έτσι, όταν λαμβάνετε μια κλήση, τα ακουστικά σας γνωρίζουν ποια συσκευή χτυπά και συνδέονται απρόσκοπτα στη σωστή συσκευή. Η εναλλαγή συσκευών είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα WH-XB910N σας δίνουν τον έλεγχο που χρειάζεστε, με όλες τις επιλογές στα χέρια σας. Μπορείτε να αλλάξετε κομμάτι, να ρυθμίσετε την ένταση ήχου και να πραγματοποιήσετε κλήσεις πατώντας ή αγγίζοντας την οθόνη αφής στο πλάι των ακουστικών. Μπορείτε εύκολα να συντονιστείτε με το περιβάλλον σας, απλώς τοποθετώντας το χέρι σας πάνω στο περίβλημα, επιτρέποντας αμέσως σε οποιονδήποτε ήχο περιβάλλοντος να ακουστεί.

Τα WH-XB910N είναι συμβατά[7] με το Google Assistant και το Alexa, που σας βοηθούν σε καθημερινές εργασίες, για βοήθεια χωρίς πάτημα πλήκτρων, εν κινήσει. Μπορείτε να συνδεθείτε με φίλους, να λάβετε πληροφορίες, να ακούσετε μουσική, να ορίσετε υπενθυμίσεις και πολλά ακόμη.

Ολοήμερη μουσική, ολοήμερη άνεση

Τα WH-XB910N είναι εξοπλισμένα με μαλακά, ωοειδούς σχήματος μαξιλαράκια (earpads), οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να κάνετε ένα διάλειμμα από την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες ή εκπομπές, καθιστώντας τα τον τέλειο σύντροφο για τα ταξίδια σας. Αυτό γίνεται χάρη σε ένα άνετο συνθετικό δέρμα και υλικά ουρεθάνης και χάρη στο βέλτιστο σχεδιασμό και κατασκευή των μαξιλαριών (earpads) για εξαιρετική φορητότητα.

Με εύχρηστο σχεδιασμό, τα WH-XB910N επιτρέπουν στα eacups να περιστρέφονται προς τα μέσα, και να τοποθετούνται τακτοποιημένα σε μια συμπαγή και ανθεκτική θήκη μεταφοράς, η οποία περιλαμβάνει ένα καλώδιο για ενσύρματη ακρόαση, ώστε να μπορείτε να πάρετε τη μουσική σας μαζί, όπου κι αν πάτε.

Εντοπίστε τα με το Fast Pair

Τα WF-C500 και WH-XB910N υποστηρίζουν αμφότερα τη λειτουργία Fast Pair της Google, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά με τη συσκευή σας Android γρήγορα και εύκολα. Το Plus Swift Pair διευκολύνει επίσης τη σύζευξη των ακουστικών σας με τον Windows 10 υπολογιστή σας γρήγορα και εύκολα μέσω Bluetooth®.

Βυθιστείτε πλήρως με 360 Reality Audio

Τόσο τα WF-C500 όσο και τα WH-XB910N επιτρέπουν την αναπαραγωγή κομματιών 360 Reality Audio, εξατομικευμένων για το συγκεκριμένο σχήμα και μέγεθος των αυτιών του χρήστη. Με το 360 Reality Audio μπορείτε να φέρετε τη συναυλία σε εσάς ή να ακούσετε μουσική σαν να είστε με τον καλλιτέχνη στο στούντιο ηχογράφησης[8].

Σημασία στη βιωσιμότητα

Η Sony δεν έχει σχεδιάσει τα WF-C500 και τα WH-XB910N μόνο για να είναι κομψά, αλλά με γνώμονα και τη βιωσιμότητα. Τα υλικά της συσκευασίας και των δύο μοντέλων έχουν μηδένικο πλαστικό, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση της Sony να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων και των πρακτικών της[9].

Τα WF-C500 είναι διαθέσιμα σε μαύρο, λευκό, πράσινο πάγου (ice green) και κοραλί από τον Οκτώβριο του 2021

Τα WH-XB910N είναι διαθέσιμα σε μαύρο και μπλε χρώμα από τον Οκτώβριο του 2021

[1] Η θήκη φόρτισης δεν είναι ανθεκτική στο νερό.

[2] Η λειτουργία φωνητικής βοήθειας είναι συμβατή με Android smartphone (Google App) ή iPhone (Siri). Απαιτείται σύνδεση Bluetooth®. Το Google και το Android είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Τα iPhone και Siri είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., καταχωρημένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

[3] Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως και 20 ώρες με θήκη φόρτισης, όταν είναι απενεργοποιημένα τα DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) και o ισοσταθμιστής.

[4] Εγγυημένη προστασία από σταγόνες  νερού από οποιαδήποτε γωνία, εξαιρουμένου του της υποδοχής της έξοδος ήχου των ακουστικών. Η θήκη φόρτισης δεν είναι αδιάβροχη.

[5] Ανάλογα με τον τρόπο χρήσης των ακουστικών, το υπόλοιπο της διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αριστερού και του δεξιού ακουστικού ενδέχεται να διαφέρει. Επιπλέον, οι διαθέσιμες λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το αυτί που φοράει το ακουστικό.

[6] Κατά τη σύνδεση μέσω Bluetooth®, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι έως 30 ώρες για χρήση αναπαραγωγής μουσικής όταν το DSEE είναι απενεργοποιημένο και ο κωδικοποιητής είναι ACC, έως 30 ώρες για χρήση για επικοινωνία. Λάβετε υπόψη ότι οι ώρες χρήσης ενδέχεται να είναι λιγότερες ανάλογα με τον κωδικοποιητή και τις συνθήκες χρήσης.

[7] Το Google και το Android είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Το Amazon Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες της Alexa ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία. Ο Google Assistant και η Alexa δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις γλώσσες και τις χώρες/περιοχές. Εγκαταστήστε την εφαρμογή  Google Assistant και ρυθμίστε με την εφαρμογή "Sony | Headphone Connect”. Για το Amazon Alexa, εγκαταστήστε την εφαρμογή Amazon Alexa και ρυθμίστε με την εφαρμογή "Sony | Headphone Connect”.

[8] Απαιτείται η εφαρμογή “Sony | Headphones Connect ”. Απαιτείται συνδρομή σε υπηρεσία ροής μουσικής - ισχύουν συνδρομές. Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε ορισμένες χώρες.

[9] Εξαιρούνται τα υλικά επικάλυψης και τα αυτοκόλλητα. Αυτό ποικίλλει ανά περιοχή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA