Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αρωγό τον easy 972 και προεργασία μηνών, η Μαρία καλείται να περπατήσει 5 μαραθώνιους των 42 χιλιομέτρων σε 5 ημέρες, έναν μαραθώνιο την ημέρα δηλαδή, διανύοντας συνολικά μία απόσταση 210 χιλιομέτρων.

Η προσπάθεια της Μαρίας θα ξεκινήσει από το Ναύπλιο τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου με τον τερματισμό της στην πλατεία Κοτζιά.

Η Μαρία σ’ αυτόν τον Μαραθώνιο όμως, δεν είναι μόνη! Ο Όμιλος Σφακιανάκη τρέχει μαζί της! Με έμπνευση την προσπάθεια της Μαρίας, υποστηρίζει τα παιδιά της «Φλόγας» στον προσωπικό τους Μαραθώνιο, προσφέροντας έναν φορητό καρδιογράφο για το καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού με στόχο την καλύτερη ιατρική τους φροντίδα.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη είναι πρωτοπόρος στον κλάδο της αυτοκίνησης, με περισσότερα από 60 χρόνια πορείας στον χώρο των αυτοκίνητων, μοτοσυκλετών, λεωφορείων και φορτηγών. Είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκίνητων και μοτοσυκλετών SUZUKI ενώ δραστηριοποιείται στην εμπορία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών BMW καθώς και των αυτοκινήτων MINI, VOLVO, OPEL, FORD, JEEP, FIAT, ABARTH, ALFA ROMEO, SKODA, NISSAN, RENAULT και DACIA.

Επιπλέον, ο Όμιλος Σφακιανάκη δραστηριοποιείται και στον κλάδο των μακροχρόνιων μισθώσεων αυτοκινήτων μέσω της Executive Lease, καθώς και στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκίνητων με τα σήματα της Enteprise, National και Alamo. Στον κλάδο των βαρέων οχημάτων είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των φορτηγών DAF και Ford, καθώς και των λεωφορείων Temsa, ενώ αντιπροσωπεύει τα εμπορικά σήματα Cummins στον τομέα των γεννητριών και ναυτικών κινητήρων και της Linde σε αυτόν της διακίνησης φορτίων. Τέλος, ο Όμιλος Σφακιανάκη δραστηριοποιείται στις μεσιτείες ασφαλειών καθώς και στην παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών με τη Speedex.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA