Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς», ο κορυφαίος διεθνής θεσμός βραβείων καινοτομίας & ποιότητας προϊόντων, βράβευσε, έπειτα και από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού, την DUST+CREAM για δυο ξεχωριστές προϊοντικές σειρές.

Η 1η αφορά στη σειρά «Today is a good day» στην κατηγορία «Κρέμες Προσώπου». Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει έως 95% φυσικά συστατικά, είναι vegan friendly με πολλαπλά ενεργά συστατικά, ανάλαφρες υφές, δροσερά και απαλά αρώματα για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία.

Η 2η διάκριση, ως «Προϊόν της Χρονιάς», αποδόθηκε στα «Nomadic Spirits Body Mists», που ξεχώρισαν στην κατηγορία «Αρώματα Σώματος». Η σειρά πρεσβεύει την απελευθέρωση και την ανεμελιά, ενώ τα ανάλαφρα και δροσερά αρώματά της αναζωογονούν με ένα μόνο ψέκασμα την επιδερμίδα. Iδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας!

H εταιρεία DUST+CREAM δραστηριοποιείται 10 χρόνια στην αγορά των προσιτών κρεμικών και καλλυντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Με σαφή προσανατολισμό στη διαρκή καινοτομία και την υψηλή ποιότητα, διαθέτει ένα μεγάλο σύνολο πρωτοποριακών προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου & σώματος για τη γυναίκα και τον άνδρα.

#dustandcream #beautyismyplayground

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA