Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Mastercard αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των πληρωμών, συνδέοντας καταναλωτές, επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλον τον κόσμο. Συνδέοντας το smartphone αλλά και το smartwatch του κάθε καταναλωτή απευθείας με την κάρτα Mastercard, επιτρέπει την πραγματοποίηση πληρωμών παντού, όπου υπάρχει POS με δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών. 

Παράλληλα, όμως, έχετε έναν ακόμα λόγο να κάνετε τις πληρωμές σας ψηφιακά, μέσω της τεχνολογίας NFC (Near Field Communication), στα πρατήρια καυσίμων. Από 25 Ιουνίου, έως 25 Ιουλίου χρησιμοποιώντας την κάρτα Mastercard ανέπαφα, μέσω smartphone ή smartwatch σε πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα, κερδίζετε 10€, πραγματοποιώντας τρεις συναλλαγές των 20€ και άνω. Η ευκολία της πληρωμής με μια κίνηση του χεριού συνδυάζεται με το όφελος, μέσα από την προσφορά της Mastercard, δίνοντάς σας επιπλέον κίνητρο για να βάλετε καύσιμα και να πληρώσετε ανέπαφα από το κινητό ή το smartwatch! Η βόλτα στην παραλία, η εξόρμηση του σαββατοκύριακου, ακόμη και οι καθημερινές μετακινήσεις με αυτοκίνητο, είναι όλα ευκαιρίες για να βάλετε στη ζωή σας – εάν δεν το έχετε κάνει ήδη – τις ψηφιακές πληρωμές και την ευκολία που προσφέρουν.

Η τεχνολογία έχει ανοίξει νέες οδούς στις δυνατότητες που έχει στη διάθεσή της όλη η ανθρωπότητα. Η επικοινωνία πλέον είναι εφικτή από οπουδήποτε και μεταξύ οποιωνδήποτε ανθρώπων. Δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν smartphone, ενώ και οι χρήστες των smartwatches και των λοιπών wearables αυξάνονται συνεχώς. Αλλά και οι συναλλαγές έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο, και σε αυτό η Mastercard έχει συμβάλει δυναμικά, επιτρέποντας την πραγματοποίηση πληρωμών σε όλες τις χώρες. Τώρα έχει φτάσει η στιγμή για τη σύγκλιση αυτών των τεχνολογιών, με τη Mastercard να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, υποστηρίζοντας όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες ανέπαφων πληρωμών και, με αυτό τον τρόπο, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες όλων αυτών των συσκευών να πραγματοποιούν συναλλαγές με ασφάλεια και ευκολία.

Η τεχνολογία NFC είναι η ίδια τεχνολογία την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις "ανέπαφες" κάρτες Mastercard, και η οποία – ειδικά εν μέσω πανδημίας – έκανε εφικτή την πραγματοποίηση πληρωμών με ασφάλεια για τη δημόσια υγεία. Η ίδια τεχνολογία υπάρχει και σε πολλές συσκευές, smartphones και smartwatches, τα οποία πλέον έχουν βρει τη θέση τους στην τσέπη, στην τσάντα ή και στο χέρι πρακτικά όλων. Η Mastercard υποστηρίζει τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών, μέσα από το smartphone ή το smartwatch (ή και άλλα συμβατά wearables όπως activity trackers).

Παράλληλα, η Mastercard συνεργάζεται με τις πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών οι οποίες καλύπτουν πρακτικά το σύνολο των χρηστών, όπως το Google Pay ή το Apple Pay! Με άλλα λόγια, όποιας εταιρείας κι αν είναι η συσκευή που διαθέτει ο χρήστης, η Mastercard προσφέρει στον καθένα την τεράστια ευκολία του να πραγματοποιεί αγορές, πληρώνοντας από το smartphone αλλά και από το smartwatch, χωρίς να χρειάζεται να έχει μαζί του πορτοφόλι, ούτε καν την ίδια τη Mastercard  του!

Σκεφτείτε μια καθημερινότητα στην οποία μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας, να πάρετε το αυτοκίνητο και να πάτε για οδήγηση ή για μικρές (ή και μεγάλες) εξορμήσεις, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μαζί σας το πορτοφόλι ή την κάρτα σας! Έχοντας μαζί σας το smartphone ή το smartwatch, η Mastercard είναι πάντοτε μαζί σας.

Απολαύστε λοιπόν τις καλοκαιρινές σας διακοπές αλλά και τις καθημερινές σας μετακινήσεις, πληρώνοντας με Mastercard και το smartphone ή το smartwatch σε όλα τα πρατήρια καυσίμων, και βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA