Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν δεν κάνεις το καλοκαίρι κάτι διαφορετικό, πότε θα το κάνεις; Αν δεν δοκιμάσεις κάτι ασυνήθιστο, πότε θα το δοκιμάσεις; Η πιο απολαυστική εποχή του χρόνου μάς καλεί να απελευθερωθούμε, να αφεθούμε σε νέες εμπειρίες και να ανακαλύψουμε την πιο ασυνήθιστη πλευρά μας.

Φέτος λοιπόν ξεκίνα με την ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία απόλαυσης θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει το PULZE στους ενήλικες καπνιστές και συνδύασέ τη με προτάσεις και επιλογές που θα κάνουν πραγματικό level up στην απόλαυσή των διακοπών σου.

Δοκίμασε το ελεύθερο κάμπινγκ

Ναι, ξέρω τι θα σκεφτείς: «Πώς μπορεί να είναι απολαυστική η… ταλαιπωρία;». Άσε με να σου εξηγήσω. Η σωστή προετοιμασία είναι το 50% για να μπορέσεις να χαρείς όσα η φύση απλόχερα προσφέρει. Το υπόλοιπο 50% καθορίζεται από την εποχή που θα πας. Ξέχνα τον Αύγουστο ο οποίος είναι μήνας αιχμής και προτίμησε τον Ιούλιο ή ακόμα και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Στο ελεύθερο αναζητάς ελευθερία, όχι να είναι η σκηνή σου κολλητά τις λες τρεις - στη Δονούσα είσαι άλλωστε, όχι στην Κυψέλη. Η εμπειρία του ελεύθερου δεν είναι για όλους, αλλά σε όσους ταιριάζει είναι πραγματικά τυχεροί γιατί βιώνουν το καλοκαίρι με όλες τους τις αισθήσεις. Κι όσο για τη συσκευή PULZE, θα αντέχει και χωρίς πρόχειρη πρίζα διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Με 1 πλήρη φόρτιση που κρατά μόλις 90 λεπτά, σου προσφέρει έως και τις επόμενες χρήσεις.

Ξύπνα για να δεις την ανατολή

Στις διακοπές πάντα το ηλιοβασίλεμα είναι αυτό που κερδίζει το ενδιαφέρον, τις εντυπώσεις και τα stories. Η ανατολή όμως έχει τη δική της ομορφιά, ανεπιτήδευτη και ασυνήθιστη. Και δεν μιλάω για τις περιπτώσεις εκείνες όπου διασκεδάζεις μέχρι να ανατείλει ο ήλιος, αλλά για εκείνη τη φορά που θα ξυπνήσεις νωρίς για να τις δεις. Παντού η ανατολή έχει τη χάρη της, αλλά αν υπάρχει μία εμπειρία που απελευθερώνει το ασυνήθιστο αυτή είναι η ανατολή από την Παναγιά την Καλαμιώτισσα στην Ανάφη.

Ανακάλυψε το coasteering

Στο Coasteering τις αστικά διασχίζουμε την ακτογραμμή, όχι όμως από οριοθετημένες διαδρομές. Κινούμαστε απελευθερωμένα και ανακαλύπτουμε τις πιο ασυνήθιστες τοποθεσίες, ιδανικές για βουτιές. Κολυμπάμε λίγο, ανεβαίνουμε από τα βράχια και συνεχίζουμε τη πεζοπορία. Νομίζω πιο καλοκαιρινή ασχολία τόσο ταιριαστή με το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας δύσκολα θα βρεις.

Εγγράψου στο PULZE ON

Έως τώρα όλες οι παραπάνω εμπειρίες συνδυάζονται με την ασυνήθιστη εμπειρία που προσφέρει το PULZE. Εφόσον λοιπόν το έχεις επιλέξει γιατί να μην απολαύσεις και τα προνόμια που προσφέρει το PULZE ON, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης που χαρίζει πόντους με πολλούς τρόπους. Κάνε την εγγραφή σου εδώ (https://www.τιςze.com/el-GR/account/login) κέρδισε αυτομάτως κουπόνι 5€ για τις αγορές σου, και το ταξίδι στο loyalty πρόγραμμα ξεκινά. Κάθε φορά που αγοράζεις τα αγαπημένα σου προϊόντα PULZE & iD κερδίζεις πόντους. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπου μπορείς να κερδίσεις πόντους, αλλά αυτές θα τις κρατήσουμε για έκπληξη. Το πρόγραμμα έχει πέντε βαθμίδες και εσύ όσο περισσότερους πόντους συγκεντρώνεις τόσο ψηλότερα ανεβαίνεις. Κάθε φορά που ανεβαίνεις βαθμίδα ξεκλειδώνεις ακόμη περισσότερα εκπτωτικά κουπόνια, προνόμια και επιβραβεύσεις!

Φέτος το καλοκαίρι γίνεται απολαυστικό μέσα από εμπειρίες που είναι ασυνήθιστες όπως εσύ. Είναι πάντα συναρπαστικό να είσαι ο χαρακτήρας σου και να κάνεις αυτό που θέλεις κάθε στιγμή και να το απολαμβάνεις με τους δικούς σου όρους. Πόσο μάλλον, όταν κάποιος σε επιβραβεύει για αυτό. Για αυτό, το πρόγραμμα επιβράβευσης PULZE ON είναι εκείνο που θα πάει το φετινό καλοκαίρι σε άλλο level, σε PULZE level.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA