Μενού
  • Α-
  • Α+

Εμείς απλά ακολουθήσαμε την αλεπού, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου κι εκείνη μας οδήγησε στα μυστικά της μονοπάτια μετατρέποντας ένα parking στο Γκάζι στο πιο σουρεάλ party που ζήσαμε ποτέ! Ένα κοντέινερ μετατράπηκε σε ένα αντισυμβατικό stage με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και η διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη!

Απολαύσαμε δυνατό live και απίστευτες στιγμές, γεμάτες μουσική, χορό και ένταση, παρέα με τους Saske, Ellize και Sigma, ενώ ζήσαμε τον urban ρυθμό… αλλιώς με τους DJ’s Sin Laurent & Grandbois που μας ξεσήκωναν με τα beats τους κάθε λεπτό!

Χιλιάδες λάτρεις του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ έκαναν την εμφάνισή τους θέλοντας να το ζήσουν αλλιώς και το έζησαν… μέσα από Mηλοκλέφτικες εκπλήξεις, αλλά και τα συλλεκτικά δώρα από τον αγαπημένο μας ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ έπεφταν βροχή ανεβάζοντας κι άλλο το κέφι!

Ζήσαμε την εμπειρία ενός make up «euphoria style» και απαθανατίσαμε τους εαυτούς μας… αλλιώς, μέσα από παραμορφωτικούς καθρέπτες κάτω από το μήνυμα που επιλέγαμε και ταίριαζε απόλυτα στη φασάρα μας! Θετικά vibes, τρελό κέφι και παγωμένος ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ και ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ κεράσι για χιλιάδες κόσμο, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η αλεπού ξέρει από πάρτυ, αλλά ξέρει και πώς μπορούμε να το ζούμε… αλλιώς μέσα στην πόλη!

To επόμενο party του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ πότε είπαμε είναι;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA