Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αμερικανού φωτογράφου Ράιαν Μακ Γκίνλι με τίτλο "Way Far" και πρόκειται για μια μεταφορά της βουκολικής και χίπικης ατμόσφαιρας της δεκαετίας του ’60 στο σήμερα. "Ως ένας από τους πιο αναγνωρισμένους φωτογράφους σήμερα, δικαίως θεωρείται η φωνή μιας γενιάς, Το έργο κανενός άλλου σύγχρονου καλλιτέχνη δεν έχει διεισδύσει στην ποπ κουλτούρα τόσο ανεξίτηλα." αναφέρει ο πρόλογος του βιβλίου από τις εκδόσεις Rizzoli.

Ο ταλαντούχος φωτογράφος για να μπορέσει να τελειώσει το πρότζεκτ χρειάστηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν σε διάρκεια καλοκαιρινών ταξιδιών που έκανε ο φωτογράφος μαζί με τα μοντέλα του και απαραιτήτως τον σκύλο του, γυρίζοντας την αμερικανική φύση.

Ο Ράιαν Μακ Γκίνλι είναι ένας από τους πιο κορυφαίους και γνωστούς φωτογράφους που έχουμε σήμερα. Έχει καθιερώσει ένα δικό του στυλ στη προσέγγιση του γυμνού, το οποίο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο. Τέλος έχει αναγνωρισθεί ως "Young Photographer of the Year" από το International Center of Photography καθώς κατάφερε σε ηλικία 25 ετών να εκθέσει το πρώτο του φωτογραφικό πρότζεκτ σε μια ατομική έκθεση του στο Γουίτνεϊ.

[ngallery id=162023 title="Το γυμνό και η φύση μέσα από το νέο βιβλίο του φωτογράφου Ράιαν Μακ Γκίνλι"]