Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Πακέτο» τεχνικός διευθυντής και τιμ μάνατζερ

Ειλημμένη απόφαση η άμεση πρόσληψη τεχνικού διευθυντή αλλά και τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό

Ειλημμένη απόφαση η άμεση πρόσληψη τεχνικού διευθυντή αλλά και τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στο ψάξιμο για να «κλείσουν» άμεσα οι θέσεις. Καμία επαφή προς το παρόν με υποψηφίους.

Οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού δεν θα μείνουν στα λόγια αυτή την φορά και αναμένεται να υλοιποιηθούν άμεσα! Η διοίκηση του «τριφυλλιού» μετά το διαζύγιο με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αποφάσισε να προχωρήσει εδώ και τώρα στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και τιμ μάνατζερ. Ειδικά η προσθηκή τεχνικού διευθυντή είναι κάτι που... καίει τους «πράσινους» ενόψει Ιανουάριου, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ορθά δεν θέλει να μπει στην διαδικασία του απόλυτου αφεντικού, όπως ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι και να «τρέξει» τα μεταγραφικά ζητήματα. Φυσικά θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αλλά δεν θα μπει στην διαδικασία της καθημερινής αναζήτησης στόχων.

Σε αυτή την φάση υπάρχει μόνο «ξεψάχνισμα» της αγοράς και των διαθέσιμων επιλογών. Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει νόημα η ονοματολογία, καθώς δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή! Το μόνο δεδομένο είναι πως θα πρόκειται για Έλληνα που θα έχει έτοιμη ατζέντα(όπως για παράδειγμα είναι ο Νίκος Λυμπέροπουλος) και όχι κάποιος ξένος και έμπειρος τεχνικός διευθυντής που και χρόνο θα χρειαστεί αλλά και χρήμα!

Για τον τιμ μάνατζερ αξίζει να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει θέμα με τον Άγγελο Μπασινά αλλά ούτε και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Αντιθέτως η επιστροφή του Τάκη Φύσσα στο κλαμπ είναι ένα σενάριο που καλές πιθανότητες...

Πηγή: Gazzetta.gr

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.