Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τσιτσιπάς: Δέχθηκα ρατσιστικά σχόλια – Μου πήρε χρόνο να νιώσω άνετα με τις γυναίκες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στον Guardian για τον ρατσισμό που ένιωσε όταν ταξίδευε ανά τον κόσμο κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης αλλά και για τη σχέση του με τις γυναίκες.

Για τα ρατσιστικά σχόλια, τις «επιθέσεις» που δέχτηκε όταν ταξίδευε ανά τον κόσμο εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και για τη σχέση του με τις γυναίκες μίλησε στον «Guardian» ο «ντροπαλός» Στέφανος Τσιτσιπάς

Στα ρατσιστικά σχόλια και στο μίσος που εισέπραξε γιατί απλά εν μέσω οικονομικής κρίσης ταξίδευε ανά τον κόσμο για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. 

«Ένιωθα ότι δεχόμουν κριτική χωρίς να φταίω, δεν είχα τίποτα να κάνω με όλο αυτό. Δέχτηκα ρατσιστικά σχόλια. Ένιωθα μειοψηφία όπου και να πήγαινα και ήθελα να διαψεύσω αυτό που πίστευαν. Νομίζω ότι κατά έναν τρόπο με έκανε πιο δυνατό.

Κοιτώντας πίσω, με έκανε να θέλω να είμαι καλύτερος. Τώρα που το σκέφτομαι, είμαι περήφανος που το διαχειρίστηκα σωστά και δεν φρίκαρα. Θα μπορούσα εύκολα να φρικάρω και να νιώθω μεγαλύτερη πίεση», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Τόνισε επίσης ότι εκείνη την εποχή τα ξαδέλφια του και τα αδέλφια του πατέρα του ήταν άνεργα.

«Όντας ντροπαλός, μου πήρε χρόνο να νιώσω άνετα με το αντίθετο φύλλο»

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στη φιλία αλλά και τη σχέση του με το αντίθετο φύλο και ξεκαθάρισε: «Όταν είμαι έτοιμος να κάνω έναν φίλο ή να αφήσω αυτόν τον άνθρωπο να έρθει πιο κοντά μου και να γίνει μέρος της ζωής μου, πρέπει να βεβαιωθώ ότι τα πράγματα είναι υπό έλεγχο και ότι το εγκρίνω όλο αυτό. 

Γιατί δεν θέλω να είμαι ανοιχτός σε τυχαίους ανθρώπους που θέλουν να με πληγώσουν και να είναι κακή επιρροή στη ζωή μου. Όντας ντροπαλός, μου πήρε χρόνο να νιώσω άνετα και να εκφράσω τα συναισθήματά μου προς το αντίθετο φύλο. Το έκανα πιο αργά στη ζωή μου και αυτό είναι ασυνήθιστο για αγόρια».

Στο άρθρο υπάρχει αναφορά στη σχέση του με τον Αντετοκούνμπο, τον Κύργιο αλλά και για την «πίεση» που καμιά φορά νιώθει από τον πατέρα και την μητέρα του.

Πηγή: Gazzetta.gr


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.