Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον ημιτελικό της Τρίτης με 6-3, 6-2 από την Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα (No10) η οποία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Τετάρτης με την 14η σερί νίκη της στο tour.
H Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε σε κάποια σημεία να βάλει τους κανόνες στο παιχνίδι αλλά είχε απέναντι της μια πολύ φορμαρισμένη παίκτρια η οποία "χτυπούσε" στο σερβίς και έδειχνε άνετη. Η Σαμπαλένκα θα περιμένει το μεσημέρι για να μάθει εάν την Τετάρτη στον τελικό θα παίξει με την Κουντερμέτοβα ή την Κόστγιουκ.
Έτσι ολοκήρωσε μια εβδομάδα φανταστική στην οποία κέρδισε την Γκάουφ αλλά και της Μουγκουρούθα και Κένιν που έχουν κατακτήσει Grand Slam και έδειξε ότι φέτος θα είναι η χρονιά της.
Πλέον θα ταξιδέψει μέσα στην εβδομάδα για τη Μελβούρνη και θα συμμετάσχει σ' ένα τουρνουά WTA 500 πριν από το Australian Open που αρχίζει φέτος στις 8 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
- Καραμήτρου: «Δεν το έκανα για τα λεφτά» - Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το OPEN
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
- Συνελήφθη για μαστροπεία γνωστός πορνοστάρ και influencer: Πώς παγίδεψε δύο 16χρονες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.