Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από περίπου έναν μήνα και με τη Γερμανία εν μέσω λοκντάουν, η Ένωση Κομμωτών της χώρας είχε εκδώσει ανακοίνωση με αποδέκτη τα αστέρια της Μπουντσελίγκα και αφορμή την περιποιημένη κώμη τους. 

Αυτή τη φορά, φαίνεται πως το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στη Βρετανία. 

Παίκτες όπως οι Φιλ Φόντεν, Ραχίμ Στέρλινγκ και Γκάμπριελ Ζεσούς εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική οθόνη όσων παρακολουθούσαν το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ με κουρέματα όχι παλαιότερα της μιας εβδομάδας. 

Ο επιθετικός της Νιούκαστλ Τζοέλιντον τιμωρήθηκε με πρόστιμο 200 λιρών από την τοπική αρχή της πόλης για παραβίαση των περιορισμών αφού δημοσίευσε μια σέλφι με τον κουρέα Τομ Μπάξτερ νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα κενό, που επιτρέπει στους αθλητές να επισκέπτονται τα κουρεία, παρότι αρχικά η εξαίρεση είχε γίνει για τους αστέρες της τηλεόρασης. 

Οι αρχές της Βρετανίας συνειδητοποιήσαν ότι όσοι πρόκειται να κάνουν φωτογραφίσεις ή βιντεοσκοπήσεις μόδας και όσοι συμμετέχουν σε αγώνες που μεταδίδονται τηλεοπτικά μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ίδιες υπηρεσίες.

Οι κομμωτές έχουν θεαθεί συχνά σε όλους τους χώρους προπονήσεων της Premier League, ακριβώς επειδή τα κουρέματα δεν μπορούν να ολοκληρωθούν σε χώρους που πρέπει να παραμείνουν κλειστοί.

Στην περίπτωση του Τζοέλιντον, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νορθάμπρια δήλωσε: «Την Παρασκευή (29 Ιανουαρίου) ενημερωθήκαμε για μια ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορούσε έναν 24χρονο και έναν 35χρονο που μπορεί να παραβίασαν τους περιορισμούς του κορονοϊού. Από τότε έχουμε μιλήσει με τον 24χρονο, στον οποίο θα επιβληθεί πρόστιμο 200 λιρών σύμφωνα με τη νομοθεσία για τον κορονοϊό. Η τοπική αρχή, η οποία είναι υπεύθυνη για την επιβολή κυρώσεων στις επιχειρήσεις, απέστειλε ειδοποίηση στον 35χρονο.»

Στην παραπάνω ανακοίνωση προστέθηκε ακόμα μια, αυτή τη φορά από την ομάδα του παίκτη, τη Νιούκαστλ: «Είμαστε απογοητευμένοι από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τζοέλιντον. Υπάρχουν σαφή πρωτόκολλα για τον κορονοϊό και ο σύλλογος συνεχίζει να καθοδηγεί και να εκπαιδεύει τους παίκτες του σχετικά με τις ευθύνες τους. Ο σύλλογος θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα εσωτερικά.»

Πηγή: Daily Star.

Διαβάστε ακόμα

Εκτός Φεστιβάλ Επιδαύρου ο Γιώργος Κιμούλης

Το επεισόδιο Μπουρδούμη – Φιλιππίδη στα γυρίσματα της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA