Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Δουβίκας, πάνω στο απόγειο της καριέρας του, είδε το περίσσιο ταλέντου του να γκρεμοτσακίζεται. Τη στιγμή που ήταν σε... ελεύθερη πτώση, πήρε τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του και σήμερα μιλάει όλη η Ελλάδα για τον πιο ταλαντούχο σκόρερ της γενιάς του.

Το επώνυμο «Δουβίκας» για την Πελοπόννησο είναι αρκετά «βαρύ». Τη δεκαετία του '90, ο Γιάννης Δουβίκας διέπρεπε με τη φανέλα της Καλαμάτας και του Παναργειακού. 

Αρκετά χρόνια αργότερα, με τον ίδιο να έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το βάρος του πέφτει πάνω στο γιο του. 

Ο Τάσος ήταν μόλις 6 ετών. Από τότε, ο πατέρας του δούλεψε πολύ πάνω του στο κομμάτι της τεχνικής. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που θεωρούσε απαραίτητα ώστε να τα δουλέψει με το παιδί του. 

Η στενή σχέση του 21χρονου σήμερα Τάσου με την οικογένειά του αποδεικνύεται και στη συνέχεια της ιστορίας του... 

Γιατί δεν έμεινε στον Παναθηναϊκό, τα τοπικά κι ο Αστέρας

Για τέσσερα χρόνια, το μικρόσωμο παιδί από την Αργολίδα, φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Κάθε Σαββατοκύριακο, οι Κώστας Ταράσης και Άρης Κυριαζής, δέχονταν να παίζει μόνο στα ματς χωρίς να είναι στις καθημερινές προπονήσεις. 

Ήταν τέτοιο το ταλέντο του μικρού που έκαναν αυτήν την εξαίρεση. Αργότερα, όμως, έφτασε η στιγμή να γίνει πιο... επίσημη η σχέση των δύο πλευρών. Η πρόταση να γίνει «έγκλειστος» στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού ο Τάσος, δεν βρήκε σύμφωνη την οικογένεια. Ετσι, για 1,5 χρόνο αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα με τον Παναυπλιακό και τον Αστέρα Δρεπάνου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.gazzetta.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA