Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σέγκερ θυμήθηκε το περιστατικό, ενώ παραδέχεται κανείς από τους δυο τους δεν είναι εύκολος στη συμβίωση.

Μιλώντας στο Elle, ανέφερε: «Ο Ζλάταν είχε παρκάρει άσχημα τη Φεράρι του σε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Μάλμε, με τρόπο που εμπόδιζε τη Mercedes μου να βγει. Αρκετά εκνευρισμένη, του είπα να το μετακινήσει αμέσως. Και ναι, είδε κάτι που του άρεσε. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις μαζί του, αλλά το παραδέχομαι, το ίδιο ισχύει και μ'εμένα», είπε.

Ιμπραΐμοβιτς και Σέγκερ έχουν μαζί δύο γιους ονόματι Μαξιμίλιαν και Βίνσεντ.

Η συζήτηση για τον πιθανό γάμο του ζεύγους απορρίφθηκε από τη Σουηδέζα, η οποία επέμεινε ότι δεν θέλει να ορίζεται από τη σχέση της.

«Νομίζω ότι μου αρέσει ο Ζλάταν γιατί του φέρνω αντιρρήσεις, έχω και εγώ ένα σημαντικό υπόβαθρο και έχω χτίσει την καριέρα μου με πολλές θυσίες. Το να παντρευτώ θα μπορούσε να διαταράξει την αίσθηση της ανεξαρτησίας μου. Δεν θέλω να χαρακτηρίζομαι απλώς ως σύζυγος ενός παίκτη ή νικητρια ενός διαγωνισμού ομορφιάς. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο έχω σπουδάσει, δουλέψει και αγωνιστεί», είπε η Σέγκερ.

Ο 39χρονος Ζλάταν είναι γνωστός οπαδός της Φεράρι και έκανε δώρο στον εαυτό του ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό αυτοκίνητο αξίας περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τα 38α γενέθλιά του.

Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα του επιβλήθηκε πρόστιμο για οδήγηση γύρω από το Μάλμε επειδή το όχημα δεν ήταν εγγεγραμμένο.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του «Ίμπρα» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο Σουηδός φορ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα.

Πηγή: The Sun.

Διαβάστε ακόμα:

Ντέλε Άλι: Η σύντροφός του τον χώρισε επειδή είχε «καεί» στο Fortnite

Σοκ στη Λίβερπουλ: Έχασε τον πατέρα του ο Άλισον - Πνίγηκε ενώ κολυμπούσε

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA