Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εξαιρετικά δύσκολη περίοδος που βιώνει ο άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα, Ροναλντίνιο μετά τη φυλάκισή του πέρυσι στην Παραγουάη για πλαστά διαβατήρια και ο θάνατος της μητέρας του Ντόνα Μιγκελίνα, τον Φεβρουάριο από κορονοϊό, έχει κάνει ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας του καθώς φοβούνται ότι έχει γίνει αλκοολικός.

Μιλώντας στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Extra», φίλοι του Βραζιλιάνου σταρ ισχυρίστηκαν ότι «κάθε μέρα είναι πάρτι για τον Ροναλντινιο».

«Ξεκιναέι να πίνει βότκα, ουίσκι, τζιν από το πρωί και σταματάει να πίνει το επόμενο πρωί».

«Δεν είναι κάτι που συμβαίνει τελευταία, ωστόσο παρατηρήσαμε ότι μετά τον θάνατο της μητέρας του, το φαινόμενο έγινε πιο έντονο».

Παρά τον θάνατο της μητέρας του, κάτι το οποίο τον έριξε ψυχολογικά, ο Ροναλντίνιο σύμφωνα με τους φίλους του δεν άλλαξε συνήθειες.

«Έκανε πάρτι για την αλλαγή του χρόνου με τα πάντα. Πολλοί φίλοι του ήρθαν από το Ρίο επειδή νιώθει πολύ μόνος στο αχανές μέρος το οποίο μένει. Είχε μπάρμπεκιου, χόρεψε. Πάντα πάει στα άκρα. Μένει σ’ ένα φρούριο και διαθέτει τα πάντα. Έχει μεγάλη καρδιά και προσπαθεί να είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του, Αλλά δεν είναι όλοι πραγματικοί φίλοι του. Βλέπω ότι έχει πάθει μεγάλη ζημιά», δήλωσε ένας άλλος φίλος του.

Πηγή: Marca

Διαβάστε Ακόμα:

Φρικτές εικόνες στην Τουρκία: Ξυλοκόπησε την πρώην σύζυγό του δημοσίως

Βρετανία: Διεθνής ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση για βιασμό γυναίκας σε τουαλέτα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA