Μενού
  • Α-
  • Α+

Πόσο άδικο. Πόσο. Ο Ολυμπιακός απέδειξε απόψε (18/3) στο Λονδίνο που θα μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω με αντίπαλο την Αρσεναλ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και η νίκη του με 1-0 (τρίτη σερί στο Emirates!) αποτύπωσε ανάγλυφα πως κοίταξε στα μάτια τους «κανονιέρηδες».

Ομως δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 3-1 που έχασε την περασμένη εβδομάδα στο Φάληρο, απόρροια και των αποφάσεων που έλαβε εκείνο βράδυ ο ρέφερι Ντάνιελ Σίμπερτ και το VAR, οι οποίες ανάγκασαν τους Πειραιώτες να παίξουν στην Αγγλία με μεγάλο ντεσαβαντάζ.

Σε ένα ματς που τελείωσαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπα στο 82', σε μία φάση που σηκώνει συζήτηση, καθώς μοιάζει αρκετά «ακραία» έτσι όπως «κιτρινίστηκε» δις στην ίδια φάση ο 26χρονος στόπερ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Χολέμπας, Μπα, Παπασταθόπουλο στα στόπερ, τον Ρέαμπτσιουκ αριστερό μπακ-χαφ, τον Ανδρούτσο δεξιό, τους Καμαρά, Εμβιλά στον άξονα, τους Φορτούνη, Μασούρα στα άκρα και τον και Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Με νέο «λουκ» λοιπόν, ενώ το 3-4-3 των «ερυθρολεύκων» έμοιαζε με 4-2-3-1 σε φάση επίθεσης, καθώς ο Φορτούνης συνέκλινε στον άξονα, ο Ρέαμπτσιουκ ανέβαινε ψηλά και ο Χολέμπας τον κάλυπτε στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA