Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος είχε χαρίσει τότε στην ελληνική ενόργανη γυμναστική μια τεράστια διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα, μίλησε για τις σοβαρότατες καταγγελίες στον χώρο της Ενόργανης Γυμναστικής, που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα ο αθλητής μιλώντας στην ΕΡΤ3 ανέφερε ότι ακραίες συμπεριφορές στον χώρο του υπήρχαν από μια μερίδα προπονητών και προπονητριών κατά το παρελθόν.«Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο ίδιος ουδέποτε δέχτηκε λεκτική ή σωματική βία από τους δύο προπονητές του, οι οποίοι ήταν δίπλα του καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας του.

Πριν 20 χρόνια συνέβαιναν αυτά

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα καταγγελλόμενα υπογράμμισε πως «Αυτά συνέβησαν πριν 20 χρόνια, όχι πλέον» και παραδέχθηκε ότι «υπήρχαν προπονητές που είχαν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές απέναντι στα παιδιά. Τις έχω δει αυτές τις συμπεριφορές στο Παλέ ντε Σπορ, στη Μίκρα, στη Ρωσία, στη Γερμανία, στην Ιταλία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA