Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Περιστερίου εγκάλεσαν τον Προμηθέα για αθέτηση της άτυπης συμφωνίας που έκαναν οι τέσσερις ομάδες ως προς τον ανώτατο αριθμό ξένων και όπως ήταν φυσιολογικό τα πνεύματα οξύνθηκαν. «Ας σεβαστούμε την ημέρα», ήταν η τελική τοποθέτηση του Τάκη Τριαντόπουλου και το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια.

Μπορεί η θεματολογία του διοικητικού συμβουλίου να περιελάμβανε τον προγραμματισμό της 1η φάσης των playoffs αλλά και ζητήματα που αφορούν στο πρωτόκολλο και τα μέτρα που θα ισχύσουν σχετικά με την πανδημία, ωστόσο, η δυσαρέσκεια των τριών αθηναϊκών ομάδων απέναντι στον Προμηθέα είχε κυκλοφορήσει από χθες και η αντίδραση των εκπροσώπων τους στο Δ.Σ., θεωρούνταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Στο ξεκίνημα της σεζόν και με πρωτοβουλία της αχαϊκής ΚΑΕ, οι τέσσερις ομάδες (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας και Περιστέρι) προχώρησαν σε μία άτυπη συμφωνία για τον ανώτατο αριθμό ξένων παικτών (12) που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν σε πρωτάθλημα και Super Cup. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η πληροφορία περί συμφωνίας των Πατρινών με τον Κέντρικ Ρέϊ, αυτομάτως η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο.

Από 'κει πιάστηκε ο team manager των «πρασίνων», Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος έθεσε το θέμα, κάνοντας λόγο για unfair του Προμηθέα και μιλώντας περί μη τήρησης της «συμφωνίας κυρίων» που είχε γίνει και γραπτώς τον περασμένο φθινόπωρο. Την σκυτάλη πήρε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚΓιώργος Χήνας, ο οποίος απλά παρέθεσε τα γεγονότα και κατέστησε σαφές ότι αν και οι Πατρινοί πήραν την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη συμφωνία, είναι αυτοί που θα την σπάσουν, αν υπογράψουν τον Ρέϊ. Χωρίς αυτό βέβαια να αντιτίθεται με τους κανονισμούς του Συνδέσμου.

about:blankΗ αντίδραση της ΚΑΕ Προμηθέας ήταν άμεση και έντονη με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα. Ο πρόεδρος της ομάδας αλλά και από τις 18 Μαρτίου, ταμίας του ΕΣΑΚΕΧρήστος Μήλας ανέλαβε να υπερασπιστεί την απόφαση της ομάδας του και σύμφωνα με έγκυρες πηγές επιτέθηκε τόσο στους «πράσινους» όσο και στους «κιτρινόμαυρους»!

«Για ποια ανηθικότητα μιλάει η ΑΕΚ όταν βγάζει ανακοίνωση και υπονοεί ότι ο Προμηθέας ευνοήθηκε σφόδρα από την διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος και πως μπορεί να μας εγκαλεί ο Παναθηναϊκός όταν ουσιαστικά υποκίνησε την άρση της ουδετερότητας της διοργανώτριας αρχής στην ψηφοφορία για το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ», φέρεται να απάντησε ο κ. Μήλας (τον οποίο στήριξε ο εκπρόσωπος του Άρη), προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ακούω αυτά που λέτε, αλλά λόγω της ημέρας, είναι προτιμότερο να μην σας απαντήσω και να τα ξαναπούμε μετά το Πάσχα!», του απάντησε ο κ. Τριαντόπουλος αφήνοντας να εννοηθεί ότι το θέμα θα έχει και συνέχεια.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA