Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς απομένει ο τελικός του Champions League ωστόσο μετά από το τέλος το τέλος των πρωταθλημάτων (μένει η Δανία) ξέρουμε πλέον όλα τα μονοπάτια. Σε Champions League, σε Europa League και σε Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός ξέρει πάνω-κάτω τους πιθανούς αντιπάλους του μιας και τελικά η Τσέλσι μπήκε στην πρώτη τετράδα της Premier League. Οπως γνωρίζει και το τι τον περιμένει εάν μπει στους ομίλους του Champions League!

Γνωρίζοντας τις 25 από τις συνολικά 32 ομάδες του επόμενου Champions League τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για τον Ολυμπιακό (η 26η ομάδα θα είναι είτε η Βιγιαρεάλ είτε η Μονακό).

Ο Ολυμπιακός μόνο με ένα θαύμα θα γλιτώσει το 4ο group δυναμικότητας μιας και θα ψάχνει 4 με 5 αποκλεισμούς στα προκριματικά! Θα αναλύσουμε και το συγκεκριμένο σενάριο στην συνέχεια. Αρχικά πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται τα group δυναμικότητας στο επόμενο Champions League.

Διαβάστε περισσότερα στo www.gazzetta.gr

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA