Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Novibet: Και επίσημα αδειοδοτημένη από την ΕΕΕΠ

Η Novibet κάλυψε και την τελευταία από τις προϋποθέσεις που είχε θέσει το ελληνικό κράτος, προκειμένου να παραχωρηθεί η άδεια, στην πορεία ρύθμισης της συγκεκριμένης αγοράς

Ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου η διαδικασία αδειοδότησης για τη στοιχηματική εταιρεία Novibet, η οποία θα συνεχίσει να προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες στην ελληνική αγορά. Η Novibet κάλυψε και την τελευταία από τις προϋποθέσεις που είχε θέσει το ελληνικό κράτος, προκειμένου να παραχωρηθεί η άδεια, στην πορεία ρύθμισης της συγκεκριμένης αγοράς. Έτσι, στη συνεδρίαση της Ελληνικής Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) που έγινε την Τρίτη, άναψε το πράσινο φως κι η Novibet απέκτησε τις δύο άδειες που της επιτρέπουν να συνεχίζει να προσφέρει νόμιμα τις Υπηρεσίες Οnline Στοιχήματος και Casino.

Να σημειωθεί ότι, η ολιγοήμερη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αδειοδότησης, αφορούσε στην κατάθεση επίσημου εγγράφου από τις αρχές της Μάλτας το οποίο ζητήθηκε από την ΕΕΕΠ στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας και επισυνάφθηκε κανονικά.

Στελέχη της εταιρείας σχολίασαν πως, για την Novibet, το αυτονόητο ήταν η κάλυψη όλων των προϋποθέσεων που απαιτούνταν για την αδειοδότηση. Πρόσθεσαν δε πως, τόσο η Novibet όσο και προσωπικά ο μέτοχος της Ροδόλφος Οντόνι, θα μείνουν πιστοί στο πλάνο ανάπτυξης με σημαντικές επενδύσεις και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στη χώρα μας.

Τέλος αναφορικά με τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες χωρίς την παραμικρή επαρκή τεκμηρίωση, για...«προβλήματα στην αδειοδότηση» πηγές της Novibet τόνισαν: «Η ανάπτυξη της εταιρείας, η αξιοπιστία της και το ολοένα αυξανόμενο μερίδιο της στην ελληνική αγορά, που αντανακλά και τη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη, είναι και η καλύτερη απάντηση στην προσπάθεια παραπληροφόρησης των τελευταίων ημερών».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Novibet #στοιχήματα