Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία νίκη μακριά από την πρόκρισή τους στους τελικούς της Ανατολής στα NBA Playoffs βρίσκονται οι Μπρούκλιν Νετς καθώς παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο νίκησαν με 114-108 τους Μιλγουόκι Μπακς και έκαναν το 3-2 στη σειρά.

Ο Κέβιν Ντουράντ έκανε τα... πάντα στο παρκέ καλύπτοντας τόσο το κενό του απόντα Κάιρι Ίρβινγκ, όσο και την κακή εμφάνιση του Τζέιμς Χάρντεν (1/10 σουτ) στην επιστροφή του. Ο Ντουράντ τελείωσε με triple double έχοντας 49 πόντους, 17 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 3 λάθη στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς.

Για τα «Ελάφια» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε  34 πόντους (12/18 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/7 βολές) και 12 ριμπάουντ αλλά δεν αρκούσαν ώστε να δώσουν προβάδισμα στους Μπακς.

Για τους νικητές ο Τζεφ Γκριν έδωσε σημαντικές λύσεις από τον πάγκο έχοντας 27 πόντους με 7/8 τρίποντα, αλλά και ο Μπλέικ Γκρίφιν με 17 πόντους. Για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλεντον προσέθεσε 25 πόντους και ο Τζρου Χόλιντεϊ 19 και 8 ασίστ. Μόλις 1:28 έμεινε στο παρκέ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κάνοντας ένα φάουλ.

Μεθαύριο, η σειρά επιστρέφει στο Μιλγουόκι για το πρώτο ματς μπολ των Νετς. Στις άλλες δύο σειρές των NBA Playoffs, τα ζευγάρια σε Ανατολή (Σίξερς-Χοκς) και Δύση (Τζαζ-Κλίπερς) είναι στο 2-2.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA