Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να γίνει το πρόσωπο των ημερών στο Euro 2020 όχι για τα ρεκόρ που καταρρίπτει, αλλά για την κίνησή του με τα δύο μπουκάλια με Coca Cola που απομάκρυνε από μπροστά του λίγο πριν από τη συνέντευξη Τύπου έπειτα από την αναμέτρηση με την Ουγγαρία.

Διαβάστε ακόμη: Πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο «βύθισε» τη μετοχή της Coca Cola

Ο Πορτογάλος super star μόλις είδε στη θέση του δύο μπουκάλια με Coca Cola, επίσημο χορηγού της διοργάνωσης, τα απομάκρυνε δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του, ενώ φρόντισε να δείξει και την προτίμησή του στο νερό.

https://twitter.com/guardian_sport/status/1404726298237411331?ref_src=twsrc^tfw

Η συγκεκριμένη κίνηση έφερε αντιδράσεις, καθώς η μετοχή της Coca Cola υποχώρησε, ωστόσο ανάμεσα στη σχέση του «CR7» και του αναψυκτικού, υπάρχει παρελθόν. Άλλωστε ο... μύθος, που πρόσφατα επιβεβαιώθηκε από άλλοτε συμπαίκτες του, λέει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δεχθεί επίθεση όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τον τότε αρχηγό της ομάδας, Ράιαν Γκιγκς, καθώς ο τελευταίος τον είχε δει να πίνει για πρωινό μια Coca Cola!

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και ο Κριστιάνο Ρονάλντο -υπέρμαχος του υγιεινού τρόπου ζωής- έχει αποκηρύξει τα αναψυκτικά σε σημείο που να αμφιβάλει ακόμα και για το αθλητικό μέλλον του ίδιου του τού γιου επειδή πίνει Coca Cola.

Δέχθηκε επίθεση από τον Ράια Γκιγκς

Πρόσφατα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιβεβαίωσε την ιστορία από τα χρόνια που έπαιζε στην ομάδα, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος πήγε στο Νησί στα 18 του χρόνια, το 2003, συναντώντας εκεί κάποια από τα «ιερά τέρατα» της ομάδα, όπως ο Ράιαν Γκιγκς.

https://twitter.com/goal/status/759834061342769152?ref_src=twsrc^tfw

Ο νυν προπονητής της Εθνικής Ουαλίας, που δεν φημιζόταν για τις υγιεινές επιλογές του στη διατροφή αν και έπαιξε ως τα 40 του, είδε ένα πρωινό τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πίνει Coca Cola. Θύμωσε και έκανε επίθεση στον Πορτογάλο για τις επιλογές του κάνοντας θέμα στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ. Βέβαια όπως είπε η απάντηση του «CR7» ήταν ένα... χατ τρικ.

Μάλιστα στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε συμμετάσχει και ο ίδιο σε διαφημιστικό σποτ του αναψυκτικού

Αμφιβολίες για τον γιο του λόγω Coca Cola

Από τότε ο Ρονάλντο έδειξε πως πήρε το μάθημα. Άλλωστε πέρασαν πολλά χρόνια και ο ίδιος (και) με τις επιλογές του κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του, αν όχι ο κορυφαίος.

Πριν από κάποιους μήνες ρωτήθηκε για τις αθλητικές ικανότητες του 10χρονου γιου του Κριστιάνο Τζούνιορ. Για το κατά πόσο μπορεί να ακολουθήσει τη δική του διαδρομή και να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο. Η απάντησή του στοχευμένη, στη διατροφή του μικρού Ρονάλντο.

«Θα δούμε αν ο γιος μου θα γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής, δεν είναι ακόμα σε τέτοιο επίπεδο» είπε σύμφωνα με τη Marca για να συμπληρώσει: «Μερικές φορές πίνει Coca-Cola και Fanta και τρώει πατατάκια και ξέρει ότι δεν μου αρέσει»!

Σε εκπληκτική φυσική κατάσταση ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο άσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Πορτογαλίας παρότι είναι 36 ετών διατηρεί εξαιρετική φυσική κατάσταση. Τρέχει πολύ γρήγορα, έχει τρομερά άλματα σε σημείο που να συγκρίνεται με αθλητές του NBA. Πίσω από αυτό υπάρχει η απόλυτη αφοσίωσή του στη διατροφή καθώς έχει αποβάλει κάθε τι που θα μπορούσε να χαλάσει το πλάνο του.

Όπως λένε χαρακτηριστικά άνθρωποι από το περιβάλλον του, δεν θα δούμε ποτέ τον Ρονάλντο να τρώει πχ McDonald's ή να πίνει μια μπύρα. Εκτός αν νωρίτερα έχει κατακτήσει το Champions League ή το Euro...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA