Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή Tik Talk, με τον Αντώνη Σρόιτερ, βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επιτυχία της στο Roland Garros. H σπουδαία τενίστρια μίλησε για το πιο σημαντικό Grand Slam, τις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει ως εδώ, τους αγώνες, τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς και στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμηΟ Στέφανος Τσιτσιπάς και εκείνοι που δημιουργούν νέα πρότυπα στον ελληνικό αθλητισμό

Όσον αφορά την επιτυχία στο Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη ανέφερε πως ήταν πολύ ωραίες ημέρες και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ήταν ένα τουρνουά που θα μου μείνει αξέχαστο. Είναι η στιγμή να προχωρήσω παρακάτω». Για τα επόμενα της βήματα, όπως η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: «Πρώτα πάω Γουίμπλεντον και μετά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για έναν Έλληνα τενίστα, η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ το όνειρο κάθε αθλητή».

Για το πως διαχειρίζεται την ήττα σε κάθε αγώνα, η Μαρία Σάκκαρη ανέφερε πως  «Μετά από κάθε ήττα καθαρίζω το μυαλό μου και πάω μπροστά. Έχω δουλέψει πολύ στο μυαλό μου το πώς να ξεπερνάω μια ήττα». Για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, η Ελληνίδα τενίστρια είπε πως«σταμάτησα να ασχολούμαι με τα κακά σχόλια. Και το Roland Garros να είχα κερδίσει κάτι θα έβρισκαν να μου πουν. Δεν με απασχολεί. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν», και πρόσθεσε: «εισπράττω πολλή αγάπη απ' τον κόσμο, ειδικά τις τελευταίες μέρες έχω πάθει ένα σοκ».

 

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της στο Roland Garros, με την ίδια να λέει: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις».

Τέλος, για τον Στέφανο Τσιτσιπά ανέφερε: «Έχω πει πολλές φορές ότι θαυμάζω το IQ του Στέφανου. Είναι θέμα χρόνου να κερδίσει ένα Grand Slam. Αυτό που κατάφερε στο Roland Garros είναι αξιοθαύμαστο. Τον Στέφανο τον θυμάμαι από τα 10-12, πολύ μαζεμένο παιδάκι. Μετά τα 16 έκανε ένα μπαμ και κανείς δεν τον αναγνώριζε. Επειδή οι δυο μας παίζουμε μόνοι μας υπάρχει αλληλοσεβασμός, αλληλοστήριξη και αγάπη. Θα παίξουμε μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εύχομαι να του κάνω την ζωή εύκολη. Κι εγώ έχω σπάσει ρακέτες, έχω βρίσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA