Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία συγκινητική ανάρτηση για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής της Ντόχα, αλλά και για τους 15.500 βαθμούς που συγκέντρωσε για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε η Βασιλική Μιλλούση.

Διαβάστε ακόμη: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και εκείνοι που δημιουργούν νέα πρότυπα στον ελληνικό αθλητισμό

Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια με ένα συγκλονιστικό «ξέσπασμα» χαράς στο Facebook, τόνισε ότι «κλαίει ακόμα» από «χαρά και υπερηφάνεια!». «Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε», αναφέρει μεταξύ άλλων η Βασιλική Μιλλούση στέλνοντας με τον δικό της τρόπο συγχαρητήρια στον «βασιλιά των κρίκων».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο....λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες!

Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVasilikiMillousi%2Fposts%2F344423680382849&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA