Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τρίτη φορά στην ιστορία τους οι Μπακς θα δώσουν το παρών σε τελίκούς του ΝΒΑ. Η ομάδα του Γιάννης Αντετοκούνμπο με 107-118, έκανε το 4-2 και ετοιμάζεται πλέον για τους τελικούς του ΝΒΑ κόντρα στους Φοίνιξ Σανς.

Διαβάστε επίσης: Μία νίκη μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η εθνική μπάσκετ: Κέρδισε 81-63 τη Τουρκία

Παρόλο που δεν είχαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ήταν παροπλισμένος στον πάγκο λόγω τραυματισμού, βρήκαν τις λύσεις και πήραν μια ιστορική πρόκριση. Tα... ελάφια έχουν πάρει μόνο ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ το 1971 με Τζαμπάρ και Ρόμπερτσον.

Για τους νικητές ο φοβερός Μίντλετον είχε 32 με 7 ασίστ, ενώ αδιανόητο ματς έκανε και ο Χόλιντεϊ με 27, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ και απίθανη άμυνα κόντρα σε όποιον ανέλαβε. Κομβικός ο Τζεφ Τιγκ με 11 πόντους και 3/3 τρίποντα.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-28, 43-47, 72-91, 107-118.

Εν αναμονή για τον Αντετοκούνμπο

Οσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Σάββατο (03/07) ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ωστόσο ουδείς μπορεί να μαντέψει αν θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της σειράς με τους Σανς που θα γίνει τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 04:00. Φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο να τον δούμε να παίρνει τον χρόνο του στα δύο πρώτα ματς, για να γυρίσει στο τρίτο, στο πρώτο που θα γίνει δηλαδή στο Μιλγουόκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA