Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά για δύο ακόμα χρόνια ο αρχηγός των «πρασίνων» Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο διεθνής φόργουρντ συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας στην ανανέωση της συνεργασίας τους ως και το 2023.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μπουρούσης: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το μπάσκετ

Το συμβόλαιο του Ιωάννη Παπαπέτρου ολοκληρωνόταν φέτος με τις δύο πλευρές να βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες σε συζητήσεις, που ολοκληρώθηκαν θετικά την Κυριακή. Πρόκειται για τον δεύτερο παίκτη, μετά από τον Νεμάνιa Νέντοβιτς που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα. Αντίθετα ο Ντίνος Μήτογλου μετακινήθηκε στην Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνο.

https://twitter.com/paobcgr/status/1414170147103903752?ref_src=twsrc^tfw

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη νέα σεζόν στον πάγκο του τον Δημήτρη Πρίφτη που επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από την παρουσία του στη ρωσική Ούνικς Καζάν, ενώ έχει ανακοινώσει και την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ Κένβτρικ Πέρι που πέρσι έπαιξε στη Σλοβενία με την Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Όπως σημειώνει το gazzetta.gr στο συμβόλαιό του υπάρχει NBA out σε περίπτωση που βρει ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η οψιόν ισχύει από αυτό το καλοκαίρι, ενώ θα υπάρχει και μετά το τέλος της σεζόν 2020-21. Βέβαια εάν μια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Παπαπέτρου θα πρέπει να καταβάλλει στους «πράσινους» ένα ποσό που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Παπαπέτρου προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχοντας 12,1 πόντους κατά μέσο όρο, 4,1 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ σε 27 ματς της EuroLeague ανά 31 λεπτά συμμετοχής με 43% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 73% στις βολές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA