Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα του τίτλου είναι πλέον πολύ κοντά για τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε λίγες ώρες (04:00, Cosmote Sports 4) τα «Ελάφια» θα υποδεχθούν τους Φοίνιξ Σανς στο Game 6 των NBA Finals και αν καταφέρουν και νικήσουν θα ολοκληρώσουν την ανατροπή και θα ανέβουν στην κορυφή του NBA για πρώτη φορά από το 1971.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προβάρει το πρώτο του δακτυλίδι και μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως σε περίπτωση που οι Μπακς κατακτήσουν τον φετινό τίτλο τότε ο Έλληνας φόργουορντ θα είναι και ο MVP των τελικών.

https://twitter.com/Bucks/status/1417301230536245258?ref_src=twsrc^tfw

Ψάχνουν την ισοφάριση οι Σανς

Απέναντί τους οι Μπακς θα βρουν τους Φοίνιξ Σανς που ψάχνουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς και θα οδηγήσει τη σειρά στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι, στην Αριζόνα.

«Έχουν συμβεί πολλά Game 6 και Game 7. Το είπε και ο Κρις Πολ νωρίτερα, θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε το Game 6. Ξυπνήσαμε απογοητευμένοι μετά την τελευταία ήττα, αυτό είναι πίσω μας, κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε τώρα. Δεν ζητήσαμε βοήθεια από κάποιον που δεν είναι στην ομάδα. Μόνοι εμείς, αυτό κάνουμε και λέμε όλη τη σεζόν. Εμείς ξέρουμε τι διακινδυνεύουμε, δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να βρούμε τη λύση και να το κάνουμε», τόνισε ο Ντέβιν Μπούκερ

65.000 κόσμος έξω από το γήπεδο

Όπως ανακοίνωσαν κι επίσημα οι Μπακς, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από τη Fiserv Arena, στην Deer District θα φιλοξενηθούν 65.000 κόσμου που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι. Δηλαδή, τρεις φορές περισσότεροι (και κάτι παραπάνω) απ' όσους θα είναι εντός του Fiserv Forum!

https://twitter.com/Bucks/status/1417221713524400137?ref_src=twsrc^tfw

«Θα είναι απίθανο. Θα συγκεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει. Να παίξουμε καλό μπάσκετ, να το διασκεδάσουμε με τις οικογένειες μας και τον κόσμο μετά. Χαίρομαι που ο κόσμος ζει τον ενθουσιασμό, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας πρώτα, για να κάνουν μετά αυτοί τη δική τους. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τους πανηγυρισμούς. Συγκέντρωση σε κάθε κατοχή. Να κερδίσουμε το ματς. Αν δεν κερδίσουμε, έχουμε άλλη μία ευκαιρία. Είναι ιστορικό αυτό που συμβαίνει στην πόλη» σχολίαζε για το γεγονός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA