Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε μετά από 50 χρόνια τους Μιλγουόκι Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ και τα «μπράβο» από όλο τον πλανήτη δεν λένε να σταματήσουν! Πέραν όμως των πολλών θαυμαστών του «Greek Freak», υπάρχουν και αυτοί που δεν είχαν εκφραστεί και με τον καλύτερο τρόπο για εκείνον στο παρελθόν, αλλά πλέον φαίνεται πως... άλλαξαν γνώμη.

Ενας από αυτούς είναι και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας που στο παρελθόν έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων με απόψεις που έχει εκφράσει, μέσω των social media. Μάλιστα, σε μία ανάρτησή του που είχε συζητηθεί πολύ, ο πρώην ποδοσφαιριστής (και... παρ' ολίγον τεχνικός της ΑΕΚ Β') είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του -και όχι με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο- για το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε βρεθεί στην αφίσα της επιτροπής «Ελλάδα 2021».

O tempora o mores όμως καθώς φαίνεται πως και ο Βασίλης Τσιάρτας υποκλίνεται πλέον στο μεγαλείο του Ελληνα σούπερ σταρ, καθώς έσπευσε με ανάρτησή του να τον συγχαρεί για την τεράστια επιτυχία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς. «Πολλά μπράβο κ respect!!!» γράφει λοιπόν ο Βασίλης Τσιάρτας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πέρα από τα πολλά θαυμαστικά, συνοδεύει το ποστ με μία φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην οποία μάλιστα φέρει και την ελληνική σημαία!

Ισως τελικά να επρόκειτο απλώς για μία παρεξήγηση και όλος ο χαμός να είχε γίνει επειδή ήθελε την φωτογραφία του Γιάννη που είχε επιλέξει εκείνος να μπει στην αφίσα και όχι αυτή που τελικά είχε μπει! Ποιος ξέρει... Eμείς πάντως πέραν από τη σημερινή ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα, θα θυμίσουμε και εκείνη που είχε κάνει πριν 6 μήνες όπου ωρύετο εναντίον του «Greek Freak» και τα συμπεράσματα... δικά σας!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA