Αθλητισμός
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εκατοντάδες διαδηλωτές κατά της διοργάνωσης λίγο πριν την τελετή έναρξης

Η πλειοψηφία των πολιτών στην Ιαπωνία είναι αντίθετη από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο καθώς φοβούνται έξαρση της πανδημίας

Διαμαρτυρίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Πηγή: Associated Press)
Διαμαρτυρίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Πηγή: Associated Press)

Εκατοντάδες διαδηλωτές, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα, διαμαρτυρήθηκαν για την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων 2020 στο Τόκιο, λόγω της πανδημίας. Θεωρούν ότι δεν έπρεπε να διεξαχθούν στην χώρα τους.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακοί Αγώνες: Η στιγμή που η Ελλάδα ανοίγει πρώτη την παρέλαση στην τελετή έναρξης

«Να πάτε στον δ....ο Ολυμπιακοί Αγώνες». Μόλις μία ώρα πριν από την έναρξη των Αγώνων, μια μάζα ανθρώπων είχε συγκεντρωθεί στο Harajuku, την κύρια εμπορική περιοχή του Τόκιο, με την αστυνομία να κλείνει έναν μεγάλο δρόμο καθώς ξεκίνησαν οι διαδηλωτές

Τα συνθήματα ήταν τόσο δυνατά, ακούστηκαν μέσα στο στάδιο όταν η μουσική κόπηκε για μια στιγμή σιωπής για εκείνους που είχαν πεθάνει από το COVID, σύμφωνα με το Associated Press.

Ο αριθμός των διαδηλωτών δεν είναι ακριβής, καθώς έξω από το Στάδιο βρίσκεται πλήθος κόσμου που έχει πάει για να απολαύσει την τελετή έναρξης από γιγαντοοθόνες, μιας και οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, η πλειοψηφία των πολιτών στην Ιαπωνία είναι αντίθετη από τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο καθώς φοβούνται έξαρση της πανδημίας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Ολυμπιακοί Αγώνες #Τόκιο #επεισόδια #Κορονοϊός